Prima Pagina Apple Situatia decodarilor permanente pentru iPhone

Situatia decodarilor permanente pentru iPhone

Dupa cum v-am spus aseara, toate persoanele care faceau decodare pentru orice iPhone si-au oprit temporar activitatea. Deocamdata nu se stie care este cauza acestei opriri temporare insa ea nu afecteaza toti operatorii deoarece in Marea Britanie inca se mai fac decodari fara nici o problema. Unii au spus ca numarul mare de cereri ar fi determinat aceasta blocare temporara a decodarilor, altii spun ca serviciul s-ar inchide de tot, insa deocamdata nimeni nu stie sigur ce se intampla. Toti cei care fac decodari asteapta sa vada daca serviciul va fi repus in functiune sau nu si astazi ar trebui sa avem un raspuns in acest sens.

Unii au anuntat deja ca vor returna banii clientilor ale caror terminale nu au fost inca decodate si e normal sa fie asa. Va recomand sa nu achitati acum vreo decodare pentru iPhone pana nu se calmeaza lucrurile si nu se confirma faptul ca aceste decodari pot fi facute in continuare. Pana diseara ar trebui sa se calmeze apele si sa se afle motivul opririi temporare a activitatii si data la care serviciul va fi repus in functiune. Chiar daca serviciul va fi blocat, imi vine greu sa cred ca Apple va recoda terminalele iPhone decodate deja si da Apple poate afla care au fost decodate prin aceasta metoda si care au fost decodate oficial prin operatori cu documentatia necesara.

 • Share it please!

 • Eu

  Deja subiectul asta devine serial.:)) Daca stati dupa superdaddy sau cum l-o chema. Sunt si alti operatori care fac decodari, dar romanu nu intelege.

 • aLien

  asta inseamna ca si cei care au apelat la dgsm pot avea probleme?!… eu unul nu prin ei am facut decodarea… ci printr-un iesean de-al tau… dar daca tu spui ca apple poate afla cine si cum a facut decodarea… inseamna ca si cei ca si dgsm( care intr-o vreme aveau reclama la tine) sau cel din iasi sunt in aceasi oala cu p.dydy sau cum il cheama… numai ca atunci intervine partea ironica a problemei… in vremea aceea erau foarte aclamate aceste deblocari si toata lumea oferea maximul de siguranta al acestei deblocari.

 • Florin

  Alien .prin cine ai facut decodarea ca am si eu un ip 4 de la orange.si cat a costat te rog

 • aLien

  aprox 80 de euro… nu pot sa-ti spun ca e interpretata ca reclama… lasa-mi adresa ta de mail si-ti raspund mai deseara

 • gsm.mall

  mai mult ca sigur nu o sa le blocheze. in cel mai bun caz pot repara eroare si sa inchida deblocarile

 • Sorin

  Eu vreau decodare oficiala facuta de cineva din Timisoara, dar nu am gasit pe niciunul.

 • Eu

  Mah nu vi le blocheaza nimeni, dupa ce le-ati decodat, nu mai ascultati toate prostiile

 • Avramar

  Deci pana la urma tot rebel sim e mai indicat…

 • fiecare face cum crede

 • andreybej

  sa ma anunte si pe mine cineva cand ala… superpaddy i-a facut neverlocked iphone-ul ca sa stiu sa incerc si eu.

 • sandel

  asta cu recodarea e o prostie, pt ca poti sa-ti faci backup cu SAM si chiar daca nu faci trebuie doar sa tai netul cand il conectezi la itunes.

 • Sneiku

  A folosit cineva serviciile siteului superpaddy (dupa ce au fost inchise deblocarile pt restul operatorilor),referindu-ma la cei care au iphone-urile codate pe marea britanie?ca am si eu un iphone codat acolo si as vrea sa stiu daca se pot decoda,specific inca o data iphone codat uk.multumesc anticipat

 • Adrian I.

  superpaddy…..un nesimtit.Mi-a luat banii si nu mi-a deblocat telefonul.I-am cerut banii inapoi,dar el a zis ca i-am dat eu operatorul gresit(am telefonul luat de O2 UK) si ca el nu si-a pierdut vremea “degeaba” cu mine.I-am platit prin paypal si incerc acum sa-i recuperez de la ei.Deci ….superpaddy….un jeg tepar.

 • Incearca prin PayPal, pentru unii a avut succes, pentru altii nu. Sunt aici pe site cativa care au decodat prin el si nu au avut probleme.

 • Avramar

  am cumparat o copie dupa gevey sim, cu 130 lei si merge fara probleme. E posibil ca autonomia acumulatorului sa fie afectata, dar pe langa cea a HTC-ului pe care l-am folosit pana acum, este aproape dubla. Intre gevey original si cele fake nu e nici o diferenta, este doar o singura componenta activa, cu softul copiat de pe original si un circuit imprimat. Iti faci treaba pana cand se va gasi o solutie software ( daca se va gasi…).