Cat de diferite sunt aplicatiile pentru Android si iOS?

Daca tot se vorbeste despre procesele reciproce intentate de Apple si Samsung, cineva s-a gandit sa ne prezinte cat de diferite sunt aplicatiile pentru iOS si Android si cata importanta acorda dezvoltatorii fiecarei platforme. Daca nu v-ati prins deja, comparatiile ilustreaza cat de multe se pot face pe iOS si cat de putine pe Android, cel putin teoretic deoarece aplicatiile pentru iOS arata mult mai bine decat cele pentru Android. In mare totul se rezuma la dorintele dezvoltatorilor de a face aplicatii bune iar iOS-ul primeste o mult mai mare atentie.

Fie ca e vorba despre aplicatia oficiala Facebook, fie ca e vorba despre alte aplicatii de social networking, chat sau aplicatiile oficiale ale unor companii sau televiziuni, totul arata mult mai bine pe iOS. Eu unul cred ca totul se rezuma doar la dorintele dezvoltatorilor si nu la limitarile in procesul de dezvoltare insa concluzia e clara, totul arata mai bine pe iOS.

Iata cateva dintre aplicatiile disponibile pe ambele platforme si cat de diferit arata ele. In stanga avem varianta pentru iOS iar in dreapta versiunea pentru Android.