iPad 2 disponibila in inca 13 tari de saptamana viitoare

In cadrul conferintei pentru prezentarea rezultatelor financiare de aseara, Tim Cook a anuntat ca iPad 2 va fi disponibila in inca 13 tari incepand cu saptamana viitoare. Compania incepe sa prinda din urma cererea de pe piata si se pare ca pregateste o noua mare lansare in cateva tari care au fost initial “uitate” de companie. Vorbim desigur despre cateva tari din Asia si probabil unele din Europa insa nu si de Romania unde doar operatorii de telefonie mobila ar putea lansa iPad 2.

Niciunul dintre operatori nu a relevat vreo intentie de a face vreo lansare asa ca presupunerea fireasca este ca iPad 2 nu va ajunge si in Romania oficial saptamana viitoare. Tableta este deja disponibila la mai multe magazine online si chiar daca ar fi prezenta in ofertele operatorilor de telefonie mobila, ma gandesc la faptul ca preturile nu ar fi mai mici decat cele de acum. Totusi, ati fi interesati sa achizitionati o tableta iPad 2 de la Orange, Cosmote sau Vodafone?

5 COMENTARII

  1. Da. Nu ar strica sa pot alege un abonament de date care sa imi subventioneze pretul de achizitie al iPadului. Daca ma si avantajeaza , atunci acest ”da” devine un ”cu siguranta” .

  2. Dacă orange ar aduce iPad-ul La prețuri similare restului Europei mâine l-as cumpara si asta deși am si iPad 1 . Nu e vorba de vreun moft ci de faptul ca mă enervează Ram-ul mic cu toate consecintele lui. Altfel îl voi cumpara La prima iesire in vestul Europei ( din considerente fiscale)

  3. Un prieten care lucreaza la Orange (sef pe aria business) a zis ca vor aduce iPad 2 imediat dupa sarbatori, vroia un prieten sa isi ia si m-a pus sa intreb.