Prima Pagina Apple ipswDownloader descarca versiuni ale iOS direct in calculatorul tau

ipswDownloader descarca versiuni ale iOS direct in calculatorul tau

ipswDownloader este o aplicatie foarte utila care permite posesorilor de iDevices sa descarce orice versiune de iOS direct in propriul calculator fara prea mult efort. Aplicatia dezvoltata de un ucrainean este deocamdata disponibila numai pentru Mac OS X insa presupun ca in viitorul apropiat va exista o versiune si pentru utilizatorii de Windows. Practic descarcati aplicatia, selectati modelul terminalului vostru, selectati versiunea de iOS pe care o doriti si aplicatia va incepe sa descarce firmware-ul in calculatorul vostru.

Aplicatia fiseaza versiunea de baseband pe care o instaleaza firmware-ul pe care urmeaza sa il descarcati, afiseaza programul cu care puteti face jailbreak, va spune daca puteti decoda sau nu acel baseband dar si cat ocupa respectivul ipsw. Nu am un Mac la indemana pentru a testa aplicatia insa ea pare interesanta si foarte utila.

Puteti descarca ipswDownloader de aici.

  • Te rog sa ne anunti cand va aparea versiunea pentru Windows.

  • marius323

    Merge perfect si face exact ce ai spus in descriere

  • Zaone fac acum un mini-review…il pun pe youtube in cateva minute…Pot sa las linkul aici sau sa iti trimit mail ? 🙂

  • Daca doriti, va pot face eu o aplicatie de genul asta pentru Windows 🙂 eventual daca e nevoie si de alte functii, sau sa pun linkuri de tutoriale pentru jailbreak si unlock, cand se face click pe numele aplicatiei sa se deschida idevice.ro la tutorialul respectiv

  • @Mihai: O sa fie mai mult decat folositoare. Mai ales daca pui si link catre tutorial 🙂

  • Chiar te rog daca te pricepi.