Jailbreak pentru iPad 2 aproape gata

Aveti o tableta iPad 2 si vreti sa ii faceti jailbreak? Daca da atunci poate informatiile de mai sus va vor bucura putin deoarece se pare ca solutia de jailbreak pentru iPad 2 este aproape dezvoltata. Vestea vine de la veeence care spune totusi ca persoanele care lucreaza la dezvoltarea ei nu au planuri pentru o lansare, inca. Ma gandesc, ca i0n1c ar putea fi in spatele solutiei de jailbreak pentru iPad 2 avand in vedere ca veeence vorbeste despre niste experti in securitate care ar lucra la ea.

Daca solutia de jailbreak este in dezvoltare si aproape gata atunci probabil o vom avea si noi disponibila in viitorul apropiat. Nu se stie daca e tethered sau untethered insa tind sa cred ca e vorba de untethered jailbreak.

38 COMENTARII

  1. nu am si nici nu am avut si nici nu stiu daca o sa imi iau vreodata un iPad , care e diferenta dintre iPad si iPhone inafara de faptul ca are ecranul mai mare? ce poate face el in plus ?

  2. zaone, scuze de off dar daca poti sa ma ajuti te rog cu o aplicatie prin care pot diferentia apelurile primite de cele date…culoare, iconite….

    merci mult

  3. mă multumesc cu ecranul asta ASA mic, ceea ce as mai avea nevoie de la cei de la apple e un flash player si as fi cel mai mulțumit 

  4. cei care lucreaza cu internetul si nu au nevoie de flash, un ipad 3G e numai bun. Usor, destul de mare incat sa nu te ingreuneze in cautare sau scriere, portabil, baterie buna. Problema nu e daca e bun ipad-ul de ceva, ci daca faceti voi ceva incat sa folositi ipad-ul la capacitate maxima 🙂

    Atunci cand te apuci sa accesezi internetul de pe iphone, dupa vreo 40 de minute incep sa-ti explodeze ochii.

    @sorin mai bine intreaba-te cate articole ai citit tu pe acest site, datorita ipad-ului lui zaone. 🙂 Mi se pare mult mai comod sa scrii un articole de pe ipad in timp ce iti bei cafeaua in oras:) decat sa te duci acasa si sa te pui la pc sau sa iti iei un laptop si sa iti moara bateria dupa 2 ore. Daca zaone face treaba asta, este exemplu perfect la capitolul : ” ce poti face cu un ipad ? ” fiindca il foloseste. Daca nu, sper ca i-am dat o idee :))

  5. @Razvan: Da, dar eu am iPad 2, e multifunctionala.
    @sorin: Nu, chestia asta am descoperit-o dupa ce am primit adaptorul HDMI.
    @Christian Nossy: Am scris si de pe iPad insa din pacate aplicatiile pentru blogging sunt mai mult decat rudimentare.

  6. @Sorin
    SNOB, SNOÁBĂ, snobi, snoabe s. m. și f., adj. (Persoană) care ADMIRA și ADOPTA FARA DISCERNAMANT și cu orice preț tot ce este la modă. – Din fr. snob.

    Adevarul e ca un iPad 2 este de admirat fara discernamant :), dar nu cred ca se pune problema de snobism la multi dintre cei care l-au achizitionat! E vorba mult de cat este de practic un iPad. Daca ai de facut diverse online (mail, blog etc) este la fel de practic ca orice pc/laptop, doar ca e mult mai mic si mai subtire si mai usor de luat la purtator. iPhone-ul este si el foarte bun pentru cele mai sus mentionate, dar daca repeti procesul zilnic, devine foarte obositor pe un ecran asa de mic.

  7. ok am inteles despre ce e vorba, acum datimi o veste buna, miar place sa stiu ca exista undeva si un flash player pt iPhone 

  8. @Razvan: Nu trebuie sa dai 700 de ron. Eu am dat pe un WD TV Live 400 de RON si e perfect din toate punctele de vedere.

    Si eu mi-am comandat iPad 2, il astept sa vina, dar chiar nu am luat in considerare faptul ca il pot lega la TV sa vad filme Full HD.

  9. @Zaone: Urmeaza sa imi vina si mie un iPad 2. Pentru ecran am comandat un Smart Cover. Imi spui te rog frumos daca tu ai luat pentru al tau ceva care sa ii protejeze spatele? Ma interesa ceva de genul lui Zagg Invisible Shield. Multumesc.

  10. AirVideo, e singurul care imi permite sa vad 720/1080p fara probleme. Buzz Player, O Player si alte prostii de genul asta sunt fara efect, pe toate sacadeaza.

  11. Air video. E si variant free, dar trebuie sa stai sa dai share la fiecare folder. Varianta platita e 2,39 euro, face toti banii. Rulezi orice film de pe PC sau Mac.

  12. Da, eu aia platita o am si cu aia lucrez acum. Desigur ca e buna cand stai acasa, daca trebuie sa pleci undeva nu ai de ales decat sa convertesti clipul video.

  13. Salut.

    Imi poti spune, te rog, daca ai idee, cum pot activa gesturile multitouch pe iPad 2 ? Precizez ca nu am Mac, am un PC cu Windows.

    Tks