Video: Samsung Galaxy S II – noul competitor pentru iPhone 4

[viddler id=93dc69f6&w=500&h=400]

Cei de la Engadget au avut ocazia de a se juca putin cu noul Samsung Galaxy S II iar din clipurile din acest articol va puteti face o idee in legatura cu noul termnal. Samsung a produs un smartphone foarte puternic, nu prea aratos insa indeajuns de rapid pentru a atrage cel putin la fel de multi clienti precum prima versiune. Terminalul ruleaza Android 2.3.3, are un ecran Super AMOLED Plus de 4.3 inch, are un procesor dual core de 1.2 Ghz, camera de 8 megapixeli capabila sa filmeze in format 1080p si doar 8.49 mm grosime fiind cel mai subtire smartphone din lume.

Editorul de la Engadget care a facut review-ul lauda terminalul din toate punctele de vedere si il recomanda drept smartphone-ul perfect pentru cei interesati de o achizitie. Desi din punct de vedere hardware exceleaza, sistemul de operare si aplicatiile reprezinta un mare minus, cel putin deocamdata. Voi ce spuneti, poate depasi in vanzari iPhone 4?

[viddler id=27643427&w=500&h=400]

Articolul precedentVideo: Cum afla politia absolut tot ce ai in iPhone
Articolul următorAtentie la falsele solutii de jailbreak pentru iPad 2
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.