Prima Pagina Apple O noua linie iMac disponibila pe 3 mai?

O noua linie iMac disponibila pe 3 mai?

Saptamana trecuta anuntam posibilitatea reimprospatarii liniei iMac dupa acest weekend si iata ca acum apar noi dovezi ca Apple intentioneaza sa faca acest lucru in sfarsit. Cei de la AppleInsider au obtinut informatii de la surse apropiate companiei Apple care sustin ca iMac-uri noi cu procesoare Sandy Bridge vor fi disponibile incepand cu 3 mai. Desigur ca noile procesoare Sandy Bridge vor fi acompaniate si de tehnologia Thunderbolt disponibila in MacBook Pro dar probabil si de un nou model de display desi aceasta din urma informatie nu este 100% sigura.

More specifically, people familiar with the matter say Apple plans to introduce the new models on Tuesday, May 3, swapping out the systems’ first-gen Core i processors and miniDisplay ports for second-generation Core i chips and the company’s new high-speed Thunderbolt port. However, rumors that 2011 would see changes to the iMacs’ display panel size (1, 2) and the inclusion of 6000-series AMD Radeon HD chips, could not be confirmed with any degree of certainty.

Sursele apropiate companiei Apple sustin ca in ultima vreme vanzarile de iMac-uri au scazut mult sub asteptarile companiei si o reimprospatare a liniei ar trebui invioreze vanzarile. Multa lume astepta aceasta lansare si sper sa ajunga pe 3 mai, mai ales ca unii clienti care au comandat iMac-uri noi au ajuns sa aiba comenzile amanate pe termen nelimitat.

 • pufu

  daca vine cu tehnologia Thunderbolt imi fac un credit si-l iau , intr`un filmult pe iutub transfera cu 700 800 MB/sec, e nebunie curata

 • Liviu mica

  De transferat la viteze mari e ok, dar intre ce periferice? Ca nu prea exista momentan perifericele respective care sa utilizeze tehnologia …. Marketing si cam atat ….:)

 • Vlad

  Inainte sa faci credit sa iei, poate ar fi bine sa te intrebi daca HDD ul tau scrie cu 800 mb/ sec….ca eu bag mana in foc ca nu sare de 80 mb/sec. Ultimul model se SSD de la OCZ ( vertex 3) scrie maxim cu 500mb/ deci…fa si tu socoteala. E ca si cum ai pune DDR 3 la 2000 Mhz pe o placa de baza cu FSB de 533 Mhz….adica inutil 🙂 Asta asa, ca fapt divers…

 • Atinge viteze mari, problema e alta, cu ce alt mediu de scriere faci transferul?

 • sirmotto

  ocz ibis in raid 0?

 • sirmotto

  E suficient unul singur de 240gb