Solutia de jailbreak pentru iPad 2 este o problema de orgolii

V-am spus ieri ca geohot va incerca sa gaseasca o solutie de jailbreak pentru iPad 2 si sunt sigur ca multi dintre voi s-au bucurat deja. geohot nu a luat decizia pentru ca i s-ar fi facut “mila” de posesorii de tablete ci pentru ca a fost provocat de catre p0sixninja care nu e in stare sa o faca singur. Provocarea a fost lansata zilele trecut si geohot a spus ca isi va cumpara o tableta iPad 2 si va incerca sa descopere o solutie de jailbreak pentru iPad 2 pentru a dovedi ca e cel mai bun si pentru a-i salva pe restul celor care habar nu au cum sa o faca.

Pe scurt sa nu ne facem iluzii ca le pasa lor de noi, totul se rezuma la orgolii si bani.

10 COMENTARII

  1. @Flops: De la saurik! Fără JB n-ar scoate niciun ban din Cydia, deci e direct interesant. În schimb din unlock nu câștigă nimic nici saurik, nici hacker-ii, așadar se face anul de când n-a mai încercat nimeni să găsească o soluție de deblocare a ultimelor câteva baseband-uri apărute între timp.

  2. @zaone ai donat vreodata ? Ati donat careva vreodata unui hacker care a scos o solutie de jailbreak ? Eu nu, deci pentru mine ce fac ei o fac gratis nu pentru bani, nu esti abonat la ei, nu trebuie sa platesti sa poti downloada etc. @zaone scoate toate bannerele, sa nu mai existe nici o reclama pe site sa nu mai faci 1 leu din site si atunci sa vad daca mai apare content pe siteul tau. Ai cel mai bun site din tara in materie de iOS si idevices insa cateodata o arzi aiurea rau de tot.

  3. Faptul ca voi sunteti niste profitori zgarciti va orbeste capacitatea de a judeca. Sunt milioane de oameni care doneaza pe site-urile unde apare jailbreak-ul Donatiile sunt imense. Oamenii sunt in general recunoscatori pentru munca hackerilor si incearca sa-i recompenseze cu cate ceva. Chiar daca este donatiile sunt mici, pic cu pic se aduna o suma frumusica.

  4. pe mine nu ma deranjeaza ca e vorba de orgololiu. nici nu are cum sa-i pese de mine sau de alti “fraieri” care vor asta. eu vreau doar jailbreak 😀

  5. Mda….@NB2010 Exact asta e mentalitatea care ma face sa fiu “mandru” ca sunt (r)roman si sa inteleg de ce peste tot suntem vazuti ca cei mai mari cocalari….Bravo! Tine-o tot asa!