Prima Pagina Apple iOS 4.3 pentru Apple TV 2G lansat de Apple

iOS 4.3 pentru Apple TV 2G lansat de Apple

Apple a lansat acum cateva minute iOS 4.3 pentru Apple TV 2G cu build-ul build 8F305. Noua versiune a sistemului de operare pentru Apple TV 2G aduce doar rezolvarea anumitor probleme de functionalitate si nici o noutate importanta. Daca aveti un Apple TV 2G jailbroken deja atunci nu faceti update la aceasta noua versiune pentru ca nu ii veti putea face inca jailbreak.

Puteti descarca iOS 4.3 pentru Apple TV 2G de aici.

UPDATE: Iata si changelog-ul pentru noua versiune.

 • Cashix

  Nu mai vad rostul la jailbreak pe apple tv.cu aplicatia AirVideo poti da share la mac/pc iar filmele merg toate prin Airplay pe tv.

 • sgc

  Eu vad rostul JB pe Apple TV2. Acum cateva zile am comparat un mkv redat cu AirVideo cu unul redat cu XBMC de pe Apple TV2. Diferenta de calitate este evidenta intrucat AirVideo face conversie on-the-fly in urma careia se pierde din calitatea originalului mkv.

 • Dumars

  Spuneti-mi si mie va rog, de ce merita jailbreak pe appletv? Pe lângă rularea fisierelor mkv, ce alte avantaje mai sunt ? Se pot accesa filme sau seriale din iTunes? 10x

 • sgc

  Cel mai mare avantaj al jailbreak-ului pe ATV este XBMC, platforma ce iti permite organizarea si rularea de fisiere foto, audio si mai ales video aproape in toate formatele existente (mkv, divx, xvid, mp4, mpg, vob, mov etc.) direct din sursa fara a face vreo conversie. La partea video este un fel de VLC Player, inca nu am intalnit fisier video care sa nu poata fi redat. Acesta este marele plus fata de libraria iTunes pe care o reda ATV neJB si care te limiteaza la formatele video acceptate de Apple (mov si mp4). Programul este plin de alte facilitati ca descarcarea de postere si informatii despre fiecare film, gestionarea de subtitrari inclusiv descarcarea lor si adaptarea la film, setari audio extinse etc. De asemenea, suporta o gramada de plugin-uri si este exact ceea ce ai nevoie si ti-ai dori sa faca ATV neJB si nu face.

  Alt motiv pentru a face JB este NitoTV, un fel de Cydia de pe iPhone/iPad care-ti permite sa instalezi softuri (inclusiv XBMC), widgets, RSS feeds etc.

 • Dumars

  Multumesc frumos pt informatii.

 • sgc

  Cu placere.