iPhone 4S cu procesor dual-core, camere mai bune si conectivitate HSPA+

Fie ca il vom vedea in vara sau in toamna, viitorul model al iPhone incepe deja sa fie “reprezentat” in diverse zvonuri care se vor inmulti in perioada imediat urmatoare. Un analist al firmei Jeffries a reusit sa obtina cateva informatii in legatura cu viitorul model al iPhone care se va numit iPhone 4S si nu iPhone 5. Noul terminal ar urma sa aiba foarte putine modificari in ceea ce priveste aspectul, ar urma sa aiba noul chip A5 cu procesor dual-core, chip grafic imbunatatit, etc, dar ar urma sa aduca si conectivitate HSPA+ si camere mai bune, probabil de 8 megapixeli. Practic tot ceea ce va spun eu acum s-a zvonit inca din lunile trecute si lumea se astepta la asa ceva.

Misek put out a note on the next iPhone today, and said, it will “include minor cosmetic changes, better cameras, A5 dual-core processor, and HSPA+ support.”

Apple wanted to add a chipset to support high speed 4G wireless networks, but the chipsets weren’t going to be ready in time.

Because the 4G chips weren’t ready, Apple is going with the minor update to the iPhone 4.

Interesant este faptul ca Apple ar fi dorit sa implementeze conectivitate 4G in iPhone 4S insa modulele nu ar fi fost disponibile in timp util asa ca s-a mers pe conectivitatea HSPA+. Noula iPhone 4S ar urma sa functioneze atat pe retele CDMA cat si pe retele GSM dar nu se stie daca vorbim despre chipul Qualcomm implementat in versiunea CDMA. Daca zvonul e adevarat atunci nu vad de ce ar amana Apple lansarea iPhone 4S pana in toamna pentru niste modificari nu chiar atat de importante.