Reduceri importante la foliile din piele de pe Zagg.com

Cei de la zagg.com deruleaza o promotie importanta la foliile din piele pentru iDevices si daca sunteti rapizi puteti coamnda o astfel de folie cu 66% reducere. Fie ca aveti un iPhone, o tableta iPad sau un iPod Touch, orice folie din piele poate fi cumparata cu 66% reducere in perioada aceasta deci economisiti o suma importanta de bani si aveti parte de un produs de calitate. Pentru iPad 2 nu exista astfel de folii inca deoarece zagg nu a reusit sa produca inca mulajele insa presupun ca in viitorul apropiat vor fi disponibile dar nu la preturi promotionale.

Puteti accesa aceasta pagina si de acolo va alegeti modelul de terminal pe care il detina si va selectati folia din piele dorita. Daca achizitionat un kit InvisibleSHIELD impreuna cu o folie din piele atunci este de putin sub 50%.

12 COMENTARII

  1. Am facut eu comanda, inca nu am intalat-o, dar se lipeste pe spate.
    Comanda a durat aproape o luna, au avut probleme cu centrul de livrare din europa ….
    Recomand plata la cel mai ieftin tip de livrare.

  2. am facut si eu acm comanda, neagra. transportul este 5.10$. sper sa vina mai repede de o luna…

    sper ca adezivul sa fie asemanator cu invisible shield. sa se poata da jos fara sa ramana urme pe telefon…

    tks de news zaone

  3. great job , but it would have been even nicer , maybe when the others members from here shall see this , they’ll ask me what I’m looking here for ! the main reason I wrote it in english was because I doesn’t know romanian as well as you do it , anyway , I think I’d never could to find it if I wouldn’t have heard it from one of my friends , maybe now I was wrong because I think to myself I oughtn’t to write here , if I bothered you excuse me ,

    i had forgotten I am from oslo

  4. Salut
    a cam venit timpul sa-mi schimb si eu folia de pe 3gs-ul meu, voi ce recomandati Zagg sau Alien Surface?
    multumesc

  5. Eu am Alien Surface si sunt multumit. Cele care se vand acum la ishield.ro sunt noi, facute dupa un model nou si acopera toata suprafata din spate a telefonului.