Prima Pagina accesorii Carcasa pentru iPhone 5 prezentata de un site din Asia ar putea...

Carcasa pentru iPhone 5 prezentata de un site din Asia ar putea fi reala

Acum cateva zile o carcasa pentru iPhone 5 a aparut pe un site din Asia si prezenta o repozitionare a flash LED-ului pentru viitorul terminal iPhone. Carcasa a pus toata lumea pe ganduri in legatura cu viitorul design al iPhone 5 insa intre timp aceasta a fost scoasa de pe site. Acum aceasta retragere nu poate decat sa ne dea de inteles ca acel design era intr-adevar veridic sau cel putin prezenta o posibila caracteristica a viitorului iPhone 5. Apple nu se prea oboseste sa retraga orice fel de carcase insa o situatie similara s-a intamplat in luna februarie cand carcase pentru iPad 2 au aparut pe site-ul alibaba.com si la foarte scurt timp dupa promovarea lor la scara larga au fost sterse de pe site. Atunci a fost vorba despre niste angajati care furasera niste schite ale Apple si le-ar fi distribuit producatorilor de carcase.

Acum nu se stie motivul retragerii sau daca se afla Apple in spatele retragerii insa e clar ca in aceasta poza avem reprezentata o caracteristica a iPhone 5 sau poate a unui prototip de iPhone. Poza reprezinta un mock-up deci un viitor iPhone nu va arata la fel in partea din fata insa la partea din spate e posibil sa vedem un flash LED repozitionat.

 • Pai si la ce ne ajuta sa avem un flash repozitionat? Mai ziceam daca era vorba de o a doua camera pentru filmare 3D, dar asa…..

 • Se spune ca unii ar avea probleme cu pozele, niste light leaks si de aceea ar fi repozitionat led-ul.

 • URÂT. Sper să rămână model doar.

 • Danu

  Eu cred ca au fost puse acele poze mai mult pt a face reclama site-ului.(Ceva vesti Zaone cu aprobarea v2 de la Apple?)

 • Nici macar nu a intrat in review, dureaza.

 • E mai bine daca ledul nu e langa lentila.

 • Dexter

  Pot aparea umbre la poze daca ledul e prea departe de camera