Concurs: Castiga unul dintre cele 4 coduri gratuite pentru aplicatia PhotoForge 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EMIlEdikUAs[/youtube]

Stim cu totii ca in ceea ce priveste editarea pozelor  Photoshop-ul este prima alegere a oricarei persoane. Din pacate versiunea pentru iDevices a Photoshop nu contine chiar atat de multe functii de editare precum versiunea pentru PC sau alte aplicatii disponibile in AppStore. Din fericire exista Photoforge, dar nu versiunea disponibila acum in AppStore ci versiunea pe care compania urmeaza sa o lanseze. In clipul video de mai sus avem prezentarea aplicatiei Photoforge 2 care dupa cum vedeti va contine o sumedenie de functii noi care vor fi disponibile posesorilor de iPhone 4 sau iPad 2.

Photoforge 2 contine suport pentru layere, filtre, diverse efecte, poate modifica imagini de pana la 20 megapixeli, permite vizualizarea modificarilor pozelor la dimensiunea reala a pozei, insa cel mai important, timpii de procesare sunt mult mai mici decat in cazul altor aplicatii. Photoforge 2 este inca in proces de dezvoltare dar ar trebui sa fie disponibila in AppStore in urmatoarele saptamani. Cred ca Photoforge 2 va atrage foarte foarte multi utilizatori multumita modului in care este construita.

iDevice.ro va da ocazia de a castiga aceasta aplicatie de editare foto prin simpla lasare a unui comentariu cu  textul Particip. Concursul va lua sfarsit maine seara la ora 20:00.

UPDATE: Castigatorii sunt : Calin Ianchis, ionutza, Dan, Razvan Iftene.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cgewaBj49ac[/youtube]