Prima Pagina Android Apple obtine acces la prototipuri ale Samsung in procesul pentru incalcarea brevetelor...

Apple obtine acces la prototipuri ale Samsung in procesul pentru incalcarea brevetelor de inventie

Va mai aduceti aminte de procesul in care Samsung a fost actionata in judecata de catre Apple pentru copierea anumitor iDevice-uri? Daca da atunci iata ca Apple a castigat prima batalie in proces si a obtinut acces la prototipurile produselor Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy Tab 8.9, Samsung Galaxy Tab 10.1, Samsung Infuse 4G si Droid Charge. Un judecator american a decis ca Apple sa aiba acces la prototipurile acestor produse in urma dovezilor prezentate de companie in instanta. Acesta este doar primul pas in castigarea razboilui impotriva celor de la Samsung insa mai este mult pana departe.

In particular, the design and appearance of Samsung’s forthcoming products and packaging are directly relevant to Apple’s trademark, trade dress, and design claims. Because these claims are subject to consumer confusion and “ordinary observer” standards, the products themselves and the packaging in which they are sold are likely to be central to any motion for preliminary injunction.

Desigur ca nu inginerii Apple vor avea acces la prototipuri ci o parte din echipa de avocati a companiei care va inspecta produsele impreuna cu reprezentanti ai celor de la Samsung. Apple ar putea cere chiar interzicerea vanzarii seriei Galaxy in SUA daca se va dovedi ca exista motive temeince pentru a face o asemenea cerere. Procesul va fi lung si probabil se va finaliza cu o intelegere intre cele 2 companii dar deocamdata Apple castigat prima lupta.

 • “Apple ar putea cere chiar interzicerea vanzarii seriei Galaxy in SUA”

  Sa fim seriosi! nu il cred asa de pe Steve!

 • Ar putea, nu a zis nimeni ca o vor si face.

 • Tigris Regalis

  Se pare că Samsung e pe cale să și-o ia pe coajă! Și în procesul în care geohot și-a rupt dinții în înfruntarea cu Sony, de i-a pierit de tot cheful de hackereală, Sony a obținut victoriile inițiale și deja se întrezărea rezultatul final. Așa se întrevede și în procesul cu Samsung încotro se îndreaptă lucrurile …

 • comd0r

  apropo de “copycats” @zaone … ai publicat un articol zilele trecute despre noul Dell. Cei de la engadget au publicat astazi mai multe poze.

  Uitati-va sa vedeti cum au copiat MackBook-ul Pro ( plus cum a spus si @zaone, partea de jos seamana cu iPad 2 ).

  Se laudau ca o sa fie cel mai subtire laptop (este mai gros ca mackbook-ul de acum 2 ani ).

 • anonim

  eu nu cred ca va reusi nimic…din contra isi vor face o reputatie de super mari carcotasi…jucaria lor e mult prea scumpa si pretentioasa…nu se mai vinde asa de bine si acum incerca sa dea din coate!!!!