Apple obtine acces la prototipuri ale Samsung in procesul pentru incalcarea brevetelor de inventie

Va mai aduceti aminte de procesul in care Samsung a fost actionata in judecata de catre Apple pentru copierea anumitor iDevice-uri? Daca da atunci iata ca Apple a castigat prima batalie in proces si a obtinut acces la prototipurile produselor Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy Tab 8.9, Samsung Galaxy Tab 10.1, Samsung Infuse 4G si Droid Charge. Un judecator american a decis ca Apple sa aiba acces la prototipurile acestor produse in urma dovezilor prezentate de companie in instanta. Acesta este doar primul pas in castigarea razboilui impotriva celor de la Samsung insa mai este mult pana departe.

In particular, the design and appearance of Samsung’s forthcoming products and packaging are directly relevant to Apple’s trademark, trade dress, and design claims. Because these claims are subject to consumer confusion and “ordinary observer” standards, the products themselves and the packaging in which they are sold are likely to be central to any motion for preliminary injunction.

Desigur ca nu inginerii Apple vor avea acces la prototipuri ci o parte din echipa de avocati a companiei care va inspecta produsele impreuna cu reprezentanti ai celor de la Samsung. Apple ar putea cere chiar interzicerea vanzarii seriei Galaxy in SUA daca se va dovedi ca exista motive temeince pentru a face o asemenea cerere. Procesul va fi lung si probabil se va finaliza cu o intelegere intre cele 2 companii dar deocamdata Apple castigat prima lupta.