Prima Pagina Apple Noul iPhone va fi mai mic si mai subtire conform presedintelui France...

Noul iPhone va fi mai mic si mai subtire conform presedintelui France Telecom

Stephane Richard, presedintele France Telecom care detine Orange, a declarat ieri intr-un interviu cu publicatia Allthingsdigital ca urmatorul iPhone va fi mai mic si mai subtire. El nu se refera la un posibil viitor model al iPhone ci la terminalul pe care Apple il va lansa anul acesta ori in luna iunie ori undeva prin toamna. El a confirmat ca Orange lucreaza cu Apple la dezvoltarea si implementarea noilor SIM-uri de dimensiuni reduse sustinand ideea ca noul terminal va arata diferit. Se pare ca dispozitivul are un ecran edge-to-edge, adica pe laterale nu exista spatiu intre ecran si carcasa insa dispozitivul are si un sistem de navigatie prin GPS care ofera directii prin voce.

The person who saw the prototype of the new iPhone said the device was significantly lighter than the iPhone 4 and had an edge-to-edge screen that could be manipulated by touch, as well as a virtual keyboard and voice-based navigation.

Acum e greu de spus cat de veridica este informatia presedintelui Orange, totusi el a anuntat si confirmat si lansarea tabletei iPad de anul trecut deci este mai mult ca sigur informat cu privire la terminalele pe care le va lansa Apple. Exista sansa ca iPhone Nano sa apara pe piata in acest an alaturi de un iPhone de dimensiuni normale si e posibil ca micutul dispozitiv sa fie lansat in toamna impreuna cu noua linie iPod Touch. Deocamdata nimeni nu stie nimic sigur.

 • Probabil iphone va fi lansat acum in iunie si in toamna iphone nano sau invers.de asta sunt deja zvonurile cu septembrie.mai apare un model nou.probabil unul mai mic si mai ieftin si cu performante mai reduse de stocare sau memorie ram mai mica.

 • Sorin

  cam naspa

 • Pingback: Posibila carcasa a iPhone 5 cu flash LED repozitionat()

 • Tigris Regalis

  Mi se pare că aprecierea lui Richard privind dimensiunile noului iPhone trebuie văzută în context, el se referea la faptul că Apple vrea să înlocuiască SIM-ul cu un microchip pentru a face mai mult loc în interior, ceea ce ar fi necesar pentru a face telefoane mai mici și mai subțiri. Apple probabil are nevoie de spațiu pentru camere sau baterie, mă îndoiesc că vor face telefoane mai mici – asta cu dimensiunea o înțeleg doar ca pe un argument susținut de Apple față de operatori pentru a justifica renunțarea la SIM, nu înseamnă că vor micșora într-adevăr telefonul în dauna bateriei și a camerei (care ambele limitează spațiul din interiorul telefonului).

 • nu-mi place cum suna : va fi mai mic, deloc chiar, cu totii speram la un 3.7-4inch si cand colo mai mic, acuma poate ca ecranul va fi pe toata suprafata idevice-ului(suna great)dar unde mai e butonasu nostru drag HOME?

 • Daniel

  presimt un mare fail la urmatorul iphone.