Noul iPhone va fi mai mic si mai subtire conform presedintelui France Telecom

Stephane Richard, presedintele France Telecom care detine Orange, a declarat ieri intr-un interviu cu publicatia Allthingsdigital ca urmatorul iPhone va fi mai mic si mai subtire. El nu se refera la un posibil viitor model al iPhone ci la terminalul pe care Apple il va lansa anul acesta ori in luna iunie ori undeva prin toamna. El a confirmat ca Orange lucreaza cu Apple la dezvoltarea si implementarea noilor SIM-uri de dimensiuni reduse sustinand ideea ca noul terminal va arata diferit. Se pare ca dispozitivul are un ecran edge-to-edge, adica pe laterale nu exista spatiu intre ecran si carcasa insa dispozitivul are si un sistem de navigatie prin GPS care ofera directii prin voce.

The person who saw the prototype of the new iPhone said the device was significantly lighter than the iPhone 4 and had an edge-to-edge screen that could be manipulated by touch, as well as a virtual keyboard and voice-based navigation.

Acum e greu de spus cat de veridica este informatia presedintelui Orange, totusi el a anuntat si confirmat si lansarea tabletei iPad de anul trecut deci este mai mult ca sigur informat cu privire la terminalele pe care le va lansa Apple. Exista sansa ca iPhone Nano sa apara pe piata in acest an alaturi de un iPhone de dimensiuni normale si e posibil ca micutul dispozitiv sa fie lansat in toamna impreuna cu noua linie iPod Touch. Deocamdata nimeni nu stie nimic sigur.