Prima Pagina Apple Noile MacBook-uri in topul celor mai bune laptop-uri

Noile MacBook-uri in topul celor mai bune laptop-uri

Consumer Reports, celebra publicatie americana care testeaza tot ce apare nou pe piata si face recomandari cu privire la achizitii, a catalogat noile MacBook-uri drept cele mai bune laptop-uri de pe piata. MacBook Air-ul de 11 inch a celor de la Apple a inregistrat doar 62 de puncte dintr-un total de 100 insa a reusit sa se mentina pe primul loc in categoria sa. Produsele celor de la Apple au ocupat 5 din cele 7 locuri in topul laptop-urilor cu ecran de 13 inch si 3 dintre primele locuri in categoria laptop-urilor cu ecran de 15 inch. La categoria laptop-urilor cu ecran de 17 inch Apple a ocupat primele 2 pozitii, semna ca deocamdata competitia e inca departe de a face un produs competitiv.

Apple ocupa primele pozitii nu doar la smartphone-uri si tablete ci iata ca si la laptop-uri iar lucrurile se vor schimba in bine de indata ce noua serie MacBook Air va fi lansata. In momentul de fata Apple are produse extrem de bine facute insa speranta mea este ca pe viitor lucrurile sa nu se schimbe in rau.

http://www.loopinsight.com/2011/05/24/apple-macbooks-top-all-consumer-reports-laptop-categories/
  • Tigris Regalis

    Mă așteptam ca Apple să fie pe primele locuri, dar nu mă așteptam să domine așa categoric – mai ales că MacBook Pro care au câștigat categoriile lor sunt încă modelele din 2010 (probabil Consumer Reports nu a apucat încă să testeze modelele noi cu Sandy Bridge și Thunderbolt), deci modelele 2011 ar fi mult, mult mai departe față de concurență!

    Se confirmă încă o dată că produsele Apple sunt apreciate nu numai din cauza marketing-ului, ci au merite proprii, evidențiate în teste obiective ale unor organisme neutre. 🙂