WWDC 2011 ar putea fi o dezamagire fara iPhone 5

Analistul american Gene Munster starneste putin apele in SUA spunand ca WWDC 2011 ar putea fi o dezamagire si ca se asteapta la destul de putine lucruri de la conferinta celor de la Apple. Compania pare sa fi axat totul in jurul iOS si Mac OS X insa Munster se asteapta sa vedem celebrul “one more thing” care ar putea fi noul model al iPhone. Desigur ca la fel de usor putem fi lasati fara un iPhone 5 la WWDC insa cred ca jumatate din cei care asteapta conferinta sunt mai mult interesati de iPhone decat de noutatile din iOS 5 sau de ce va aduce Mac OS X Lion. Cel mai bine se vand terminalele iPhone nu Mac-urile deci neanuntarea unui nou model acum ar putea reprezenta o miscare gresita pentru Apple.

Munster este totusi de parere ca noile functii ale iOS 5 ar putea “salva situatia” la WWDC 2011 insa pana la lansarea unui nou model de iPhone nu ne vom putea bucura de toate. Putin peste 11 zile ne despart de WWDC 2011 si eu unul sunt mai mult decat curios sa aflu ce ne-a pregatit Apple de aceasta data.

19 COMENTARII

  1. Off, m-am cam plictisit de așteptările astea aiurea, fără nici o bază … doar scrie clar pe afișul de mai sus că vor fi prezentate versiuni preview (nu finale) ale iOS și Mac OS X – deci nu va fi lansat niciun iOS 5 și niciun iPhone nou, acestea vor apărea la timpul lor. Nu cred că-și va schimba Apple calendarul lansărilor pentru că așa își doresc analiștii … sau bloggerii. 😉

  2. ..eu sper ca noul IOS sa ne aduca un alt mod de activare al multitasking-ului pt ca mi-a mancat sufletul butonul home….mi-au spus ca imi schimba tf la garantie dar imi e greu sa ma lipsesc de el pt cateva zile…

  3. @Tigris Regalis: Din cate stiu eu o noua versiune a iOS nu a fost vreodata lansata imediat dupa WWDC si nu am spus ca iOS 5 va fi lansat la WWDC 2011 deci ai dat-o iar pe langa. Nici un iPhone nu a fost lansat la WWDC cum desigur ca nu am spus deci nu vad de unde naiba le tot scoti, doar ca sa fie?

  4. Si eu ca toata lumea de aici as dori sa se lanseze un iphone 5, dar m-am obisnuit cu ideea ca nu se va intampla acest lucru. Speranta moare ultima…cred.

  5. cat timp apple vinde foarte bine 4 nu va scoate 5. iar acum chiar ar fi o miscare gresita sa lanseze 5 cu penuria de pe piata componentelor.

  6. Afisul o sugereaza clar: o sa fie vorba de convergenta dintre iOS si OS X.
    Lion o sa fie ultimul Mac OS X, dupa care o sa i se organizeze o inmormantare, asa cum a facut-o Jobs pentru OS 9. Deja a trecut deceniul pentru care a fost gandit Mac OS X.

  7. Eu doresc doar schimbarea iOS,ce aveti ari luato raznacu 5 -ul la craciun intre timp vand 4 la cineva si ma inoiesc la 

  8. daca nu scoate apple i5 , sgs2 va lua o buna parte , deja aud lume ca sgs2 e cel mai bun , cel mai tare telefon din 2011 si ca bate i4 rau.
    zaone eu zic sa numai postezi stiri de genul . nimeni nu stie cand va iesi i5 . Cand va iesi , VA IESI si asta e… asa se creeaza certuri pe o tema stupida.

  9. Zaone, lasa ca si tu te numeri printre cei vinovati. Toate site-urile de gossip au lansat niste zvonuri care nu a plecat niciodata din gurile celor de la apple. Cred ca zilnic ai avut cate un articol cu iphone5 si posibile date de lansare, cand el e inca in faza de proiect. Wwdc care by the way si din titlu se intelege ca nu prezinta nimic hardware. O saa fie dezamagire pentru toti cei care au pus botul la gossip-urile din piata… Cine a gandit logic atunci cand a citit anuntul apple privind wwdc-ul nu are cum sa fie dezamagit.

    VOR PREZENTA DECAT SOFTWARE!!!

  10. Desi apreciez sarcasmul tau care il regasesc in 90% din comentariile tale, nu mai lupt cu nimeni pe treaba asta. BTW, ori renunti la el ori il scot eu, m-a cam plictisit.

  11. Si eu astept avioane. Mi se pare o miscare strategica aiurea din partea celor de la Apple sa nu lanseze un telefon pe piata in fiecare vara. Ei dar cine sint eu si in fond cine sintem noi sa judecam o companie de marimea aceasta?
    Sa fie atunci doar software la WWDC. Sa fim noi sanatosi

    Respect