Prima Pagina accesorii Leica i9 – conceptul unei camere perfecte pentru iPhone 4

Leica i9 – conceptul unei camere perfecte pentru iPhone 4

Leica i9 este conceptul unui accesoriu pentru iPhone care uneste celebra camera Leica si un terminal iPhone, totul in ideea de a imbunatati pozele facute cu terminalele noastre. Camera propusa de cei de la Black Design are un senzor de imagine de 12.1 megapixeli si zoom de 8x, mai mult decat suficient pentru a face poze de calitate exceptionala. Conceptul are in vedere dezvoltarea unei aplicatii Camera care se deschide in doar 0.3 secunde iar butoanele de volum ar putea fi folosite pentru zoom in/out cand faceti poze. Desigur ca nu putea lipsi un buton fizic pentru captat pozele, aceasta fiind o functie pe care multi si-o doresc implementata nativ in iOS.

Partea interesanta a acestui concept sta in faptul ca accesoriul poate functiona independent de terminalul nostru deci putem face poze chiar si fara a conecta totul la un iPhone. Conceptul este foarte interesant insa probabil nu va vedea vreodata lumina zilei, but one can hope.

  • super tare, oare va duce procesorul lui iphone 4.

  • oakyz

    @Mihai Chirita ce sa duca…. ? nu ai inteles nimic.

    “Alt” proiect care mi se pare total inutil, nu stiu cine isi inchipuie ca o sa stea cu diferite obiective sa le ataseze telefonului. In momentul de fata iPhone 4 face poze mai mult decat satisfacatoare mai ales pe lumina zilei, dar de aici pana la a te cara cu diverse “gadgeturi” prin buzunare… e cale lunga.

  • claudiu91

    oakyz mi ai luat cuvintele din gura:)

  • oakyz cred ca am inteles, ce sa duca? datele primite de la senzor, va fi capabil sa le proceseze in timp scurt… sau crezi ca este nevoie deloc de procesare si doar de stocare?