Prima Pagina Apple Nexus 3 sau un iPhone 3G fara buton Home?

Nexus 3 sau un iPhone 3G fara buton Home?

Dimineata am publicat pe Twitter poza de mai sus in care este prezentat un model de test al unui viitor terminal Android. Cei de la techhog spun ca ar fi vorba despre Nexus 3, urmatorul smartphone high-end al celor de la Google. Cand l-am vazut prima oara m-am gandit instant la iPhone 3G/3GS din cauza bandei metalice care il inconjoara dar si impreuna cu bezelul si ecranul creioneaza un iPhone 3G/3GS fara buton Home si speaker. Ca sa fiu sincer terminalul de mai sus arata mai bine decat un iPhone 3G/3GS si lipsa unui buton Home il face mai atractiv din punctul meu de vedere.

Lasand la o parte faptul ca seamana cu un iPhone, nu v-ati dori sa lanseze Apple asa ceva? Design-ul iPhone 3G/3GS a fost foarte apreciat si parca fara buton home/speaker ar fi loc de un ecran de 4 inch insa nu s-ar face rabat la frumusetea dispozitivului.

 • Gabi

  nu as vrea ca apple sa scoata asa ceva, e mai urat ca iphone 4, oricum o sa scrie acum unii care au un mar in loc de creier ca este o copie ieftina, chinezarie, si altele care le trec prin mar

 • Nu e copie dar seamana, cred ca nimeni nu poate nega asta.

 • O parere

  Mie îmi place designul de la iPhone 4 şi aş vrea unul fără butonul home.

 • Gabi

  eu nu am spus ca este copie, …, dar la toate articolele tale in care prezentai un telefon de la o alta firma decat apple, erau comentarii de genul: e o chinezarie, e o copie, etc.
  sa revin acum la nexus, dupa marime cred ca are ecran de 4,3 sau 4,5, poate ca daca aceea banda metalica ar avea culoarea bezelului ar arata mai bine, din poza nu-mi dau seama ce grosime are si cum arata spatele, oricum este interesant fara butoane si fara grila de la speaker

 • Chatagra

  O simpla intrebare …daca nu are speaker frontal cum auzi la el cand il folosesti ca tel ?

 • Daca te uiti atent in partea de sus vezi ca are speaker-ul montat pe partea metalica.

 • Chatagra

  @zaone ..mersi nu vazusem acest detaliu ..cu tipul acela de speaker aduce a htc .

 • mikeru

  si mie`mi place i4 mai mult. abia am trecut la el shi mi se pare mai comod in mana, dar si designul e un plus, dupa mine.

  dar nush de ce, pe-al meu il vad mat 😀

 • Cristee

  Ha! Se pare ca cineva m-a auzit, in legatura cu design-ul la telefoanele touch. De cand a aparut Iphone ma intrebam dc mai este nevoie si de butonul home. Deasta cel mai mult mi-a placut iphone , ca era cel mai minimalist tel. Dar din cauza restrictiilor impuse de Apple in Ios, cu parere de rau, la inceput,am trecut la Android. Lucru pe care acum nu il regret deloc.