Video: PhoneItiPad transforma tableta iPad intr-un iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-36qTeAdDMI[/youtube]

A trecut mai bine de un an de la lansarea primei tablete iPad insa iata ca in sfarsit va exista o metoda de a folosi tableta iPad pe post de telefon. PhoneItiPad este un tweak ce va fi disponibil in curand si va permite transformarea unei tablete iPad intr-un iPhone. Vom putea face apeluri voce, vom putea trimite SMS-uri, practic orice functie a iPhone-ului va putea fi facuta si de pe o tableta iPad 3G. Nu stiu inca metoda prin care va fi implementat acest nou tweak insa e foarte clar ca tableta iPad 3G nu va mai fi limitata in ceea ce priveste functiile de telefonie.

Cand va fi disponibil acest tweak in Cydia va voi anunta.

8 COMENTARII

  1. @Toni si eu sper sa apara… chiar vreau sa te vad cum vorbesti la ditamai tableta (o sa zici ca exista handsfree`ul, doar ca tot tre sa iti incapa in buzunar tableta ). Chiar nu vad cine ar putea beneficia de acest “tweak”.

  2. nu e ca un ipod… de acasa, de la birou, merge sa folosesti acest tweak, nu este tocmai folositoare o tableta cand mergi pe strada, doar daca tii sa ai o geanta in care sa o cari dupa tine mereu, de exemplu eu la munca nu as putea sa o folosesc, dar acasa, in birou, masina, mijloace de transport, etc locuri statice, as putea renunta la iphone, dar nu de tot, marimea face diferenta.

  3. Ar fi fain doar asa ca si chestie sa mearga.oricum pe abonamentul de date din ipad nu pot avea telefonie dar macar voi putea trimite sms.ma gandesc ca va fi in cydia pe bani si atunci oricum nu voi da bani sa descarc ceva ce nu e garantat de apple.