Samsung vinde 1 milion de exemplare Galaxy S II in Coreea, cate un terminal la fiecare 3 secunde

Nu doar Marea Britanie iubeste Samsung Galaxy S II mai mult decat iPhone 4 pentru ca in Coreea de Sud terminalul s-a vandut in peste 1 milion de exemplare in doar o luna. Cei de la Samsung sustin ca la fiecare 3 secunde in Coreea de Sud a fost achizitionat un Galaxy S II si presupun ca deja terminalul se vinde mai bine decat iPhone 4 acolo. Noul dispozitiv al celor de la Samsung a cucerit deja 2 piete in care iPhone 4 se vindea foarte bine iar altele vor urma in viitorul foarte apropiat. Ma astept ca europenii sa cumpere Galaxy S II in locul iPhone 4 pentru ca terminalul celor de la Apple are deja 1 an de cand este disponibil pe piata si din punct de vedere hardware este inferior smartphone-ului celor de la Samsung.

Galaxy S 2 is literally selling like a hotcake in Korea! This Samsung’s flagship smartphone released last month, and already has become a million-seller, just in a month. Samsung Electronics said on 30 May Galaxy S2 has reached the mark of 1,000,000 sold, which means it is sold every three seconds.

It has been breaking every selling record relating to cell phones in Korea. Since its release on 29th of April, Galaxy S2 passed 100,000 sold in 3 days, and 200,000 in 8 days, and reached 500,000 sold after a fortnight. This fastest 1,000,000 sold record, in particular, shortens its predecessor Galaxy S’s previous record of 70 days.

WWDC-ul va fi saptamana viitoare si pana acum toate zvonurile indica faptul ca iPhone 5 nu va fi prezentat sub nici o forma acum ci abia in toamna. In aceste conditii multi dintre cei care asteptau iPhone 5 vor face mai mult ca sigur trecerea la Samsung Galaxy S II pentru ca, sa fim seriosi, in momentul de fata este un smartphone foarte rapid si foarte popular. Apple va pierde mult daca va amana lansarea iPhone 5 insa despre asta va discuta toata lumea abia dupa WWDC cand vom sti sigur care sunt planurile celor de la Apple. Anuntarea unui iOS 5 care va fi disponibil peste 3 luni nu va convinge pe nimeni sa cumpere un iPhone 4 acum in detrimentul unui Galaxy S II insa sunt sigur ca Apple are pregatite cateva surprize, asa cum a avut si cu iPad 2.

UPDATE: Se pare ca si in Rusia SGS II se vinde mai bine decat iPhone 4.