Video: C Standard Library HD pentru iPad disponibila in AppStore + 10 coduri gratuite

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KPLfTfoUHtE[/youtube]

C Standard Library HD este o aplicatie foarte utila pentru cei care invata sau cunosc deja programul de programare C. Aplicatia este facuta de utilizatorul Cashix a.k.a. Lucian Boboc si in ea aveti explicate toate functiile suportate de C89 si C99. Aplicatia functioneaza fara conexiune la internet si sunt sigur ca exista printre voi destuld e multi care ar gasi utila o aplicatie de genul acesta. De la Lucian am 10 coduri gratuite pentru voi, le aveti mai jos si le puteti folosi pentru a descarca gratuit aplicatia din AppStore. Fiecare cod poate fi folosit o singura data asa ca va rog sa specificati numarul codului folosit de voi pentru a nu lasa pe altii sa incerce sa le foloseasca. Aplicatia lui Lucian este disponibila la pret promotional pentru urmatoarele zile asa ca daca nu prindeti un cod gratuit o puteti cumpara pentru 0.79€.

In urmatoarele ore voi publica inca 10 coduri gratuite pentru inca o aplicatie asa ramaneti prin preajma. Pentru a folosi codul : deschideti iTunes, vi se deschide App Store, aveti in partea dreapta butonul Redeem, apasati pe el si introduceti codul.

  1. P6WMK3636M9W
  2. 4TKWYK44Y4KM
  3. P3KJYTWTHKHP
  4. 6AAPJEJFR7J7
  5. LPE49HK739WM
  6. R6XKLKF9JX7R
  7. LW6YWN3A9MHF
  8. ELN979EKHKWK
  9. 6YKFLXE94F9M
  10. T9434AH999AE

Pretul initial:
Nume:
C Standard Library HD

 

0.79

s 

 





Developer: boboc lucian
iPad Only
Categoria: Reference


 

Descriere: *** Special introductory price for limited time ***

This application describes all C Programming Language Library Functions supported by C89 and C99 and can be used as a quick reference.

If you are a student learning the C Programming Language or an ex…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.2 Mb