Video: iDrops solutia care curata zgarieturile de pe ecranul iDevice-urilor?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SwGwP9okXM4[/youtube]

Recent cineva mi-a adus aminte de iDrops, o solutie care ar trebui sa curete ecranul terminalelor noastre de anumite zgarieturi. Vorbim despre zgarieturi superficiale si nu despre cele adanci pe care nu le puteti indeparta decat daca schimbati ecranul cu totul. Cand am cumparat primul iPhone am reusit sa ii zgarii ecranul si am cautat metode de a rezolva problema fara a plati o schimbare completa a sticlei. Am dat peste solutii de genul iDrops care erau prezentate ca fiind cele mai bune solutii pentru indepartarea zgarieturilor de pe ecran insa in realitate nu functionau nici pe departe la fel de bine.

M-am documentat la vremea respectiva in legatura cu iDrops, am citit multe comentarii ale unor diverse persoane care au incercat solutia si nu au reusit sa indeparteze zgarieturile asa ca am decis sa nu o folosesc nici eu. Clipul de mai sus este o dovada a faptului ca iDrops nu indeparteaza zgarieturile adanci facute in ecranul terminalului insa eu unul sunt curios daca vreunul dintre voi a folosit vreo solutie de genul acesta cu succes.

18 COMENTARII

  1. Ecranul din cate stiu eu este rezistent la zgarieturi..
    Eu am facut cateva demonstratii prietenilor necredinciosi cu un cutter sau cheie si nu a patit absolut nimic 🙂

  2. cred ca exista o solutie care ar rezolva problema … se numeste iService si te duci si-ti schimba ecranul 😀 … cum naiba sa rezolvi zgarieturile cu o amarata de solutie care zici ca e sapun lichid? e clar ca cei care vand sunt scameri …

    @Florin83 ecranu de 3GS intr-adevar este foarte rezistent … nu stiu cum poate fi zgariat in halul ala ca cel din videoclip … oricum daca ajunge in asa hal, nu cred ca niste sapun lichid intr-o sticluta cu eticheta pe el va rezolva problema 🙂

  3. Probabil ca acum cativa dintre voi vor rade la ce am sa scriu dar sa stiti ca este intru totul adevarat. Sotia mea a plasat o comanda la Teleshopping pentru un produs mai scump, iar desteptii de acolo s-au gandit sa ii ofere un cadou sau ceva de genul si asa a ajuns un creion din acela corector pentru vopseaua masinii in posesia mea. Am spus ca o porcarie mai mare decat asa ceva nu am sa mai vad. Si ca sa o conving si pe ea ca nu e bun de nimic, hai sa ii arat ca nu functioneaza. Mi-au cazut plombele efectiv. Nu stiu ce naiba pun in tubul ala dar a acoperit zgarieturile de parca nu ar fi fost acolo, si chiar rezista retusul la vreo 3-4 spalari.
    De ce v-am spus asta? Pentru ca solutii exista si nu ma pricep sa va spun din ce substante se pot alcatui, dar nu este un mit. Cred ca daca cineva ar depune putin efort (nu ma refer la producatori romani) ar putea sa apara pe piata un produs care sa solutioneze si zgarieturile gadgeturilor. Dar daca s-ar intampla asa, credeti ca lumea le va mai schimba atat de des?
    Oricum, voiam doar sa subliniez faptul ca o solutie in sticluta sau tub pentru indepartarea zgarieturilor nu este doar un mit, cel putin in privinta suprafetelor colorate si eu cred ca este realizabila si pentru un display din sticla.
    Numai bine!

  4. Eu mi-am polishat telefonu cu polish auto 3M ji nu mai are nici o zgarietura…..mentionez k am un 3gs….si zarieturile dp touch le-a scos…:d

  5. La ecranele din sticla nu stiu cat de mult astupa zgarieturile dar la cele din plastic dur sigur functioneaza. Mi-am “indreptat” ecranul la ipod 5G si la o fata de casetofon. Cred ca cea mai buna varianta sa ascuzi zgarieturi este sa aplici o folie de calitate.

  6. Yo l-am polishat in 3 etape mediu fin si apoi cu ceara dar cel mai bine e sa dai de un polish de firma nu toate turcismele dp piata…spatele l.am facut cu buretele si touchu’cu o carpa fina de bumbac…..mai am un ipod touch si l-am vopsit la un prieten cu vopsea auto a iesit suuuper bn…ji la fel cand se zgarie il iau la polish:))

  7. ia zgariati voi ecranul cu Drujba sau cu cu glont de pistol carpati si curatati cu iDrops ala ( parca sunt bombuane in el ) :)) T-ai dreaq de scameri….

  8. da florine ai dreptate da eu stiam ca polishul e pt masini adic de dat pe vopsea si faruri nu pt ecranuri tuchscreen ! unchimiu e mecanic si se ocupa si cu asa ceva {polishat} si nam vazut vre odata sa dea pe touchscreen cu toate ca si el are ecranu zgariat !

  9. da intradevar si eu am acea solutie de la teleshopping dar este foarte diferita de cea care se gaseste de cumparat in magazinele din romania diferenta este ca cea de la tele. in solutie sunt niste particole transparente care se copileaza cu vopseaua iar cea din magazinele auto este pur si simplu apa cu sapun :))) iara pentru telefoane cum a mentionat un coleg mai sus nu cred ca exista deoarece odata cu acestea nu vor mai exista service-uri de telefoane si nici no sa se mai produca displayuri ( cand cumperi un telefon vei primi cadou un tup cu corectura zgarieturi =)))))) eu doresc la un ceas foarte scump sai acoper o zgarietura si nu stiu solutia daca stie careva va rog sa postati sau sa-mi trimiteti pe mail