Objective C Reference HD pentru iPad disponibila + 10 coduri gratuite!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1EJ3lESWpsE[/youtube]

Objective C Reference HD este versiunea pentru iPad a primei aplicatii facute de utilizatorul Cashix al acestui blog. Aplicatia se adreseaza tuturor celor interesati sa aiba in mod constant la ei o unealta in care pot verifica aproape orice are legatura cu Objective C. Aplicatia functioneaza online si contine o sumedenie de informatii pentru voi deci nu veti avea nevoie de o conexiune la internet pentru a accesa informatii despre : Classes, Constants, Data Types, Functions, Identifiers, Operations, Operators, Preprocessor, Scope, Statements.

De la Cashix am 10 coduri gratuite pentru voi, le aveti mai jos si le puteti folosi pentru a descarca gratuit aplicatia din AppStore. Fiecare cod poate fi folosit o singura data asa ca va rog sa specificati numarul codului folosit de voi pentru a nu lasa pe altii sa incerce sa le foloseasca. Aplicatia lui Lucian este disponibila la pret promotional pentru urmatoarele zile asa ca daca nu prindeti un cod gratuit o puteti cumpara pentru 0.79€.

Pentru a folosi codul : deschideti iTunes, vi se deschide App Store, aveti in partea dreapta butonul Redeem, apasati pe el si introduceti codul.

  1. luat
  2. luat
  3. luat
  4. luat
  5. luat
  6. luat
  7. luat
  8. luat
  9. luat
  10. luat

 

17 COMENTARII