Prima Pagina iOS Video: Controleaza un joc pe un panou publicitar cu un iPhone si...

Video: Controleaza un joc pe un panou publicitar cu un iPhone si castigi cupoane de reducere la McDonalds

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7u0ij9D5S4Y[/youtube]

McDonalds a rulat recent in Suedia o campanie publicitara extrem de interesanta care permitea posesorilor de iPhone sa joace de pe terminal un joc ce era afisat pe un panou urias montat pe o cladire. Partea interesanta este ca utilizatorii nu trebuie sa descarce o aplicatie pentru a juca ci pur si simplu accesau un website care folosea GPS-ul din terminal pentru a ii localiza si le permitea sa controleze jocul ce era afisat pe imensul panou. Cei care jucau si castigau obtineau cupoane de reducere pentru magazinele McDonalds din capitala Suediei.

By completing the game in 30 seconds win coupons for free food in the nearest McDonald’s restaurant.

What is especially interesting about this technology is that you don’t actually have to download an app, which normally causes quite a big barrier to entry. Instead the phone picks up your location and you can join the game via a website address.

Cred ca este cea mai inovativa campanie pe care am vazut-o in ultima vreme si cred ca este o premiera pentru posesorii de iPhone.

  • Bobby_bagaretzu

    ce tare …oare peste cati zeci de ani o sa apara si la noi ..

  • Super fain…. Dar in Romania o sa vedem asa ceva cand vom avea iphone 10 :))

  • bkn

    pai daca nu e aplicatie, ci o pagina web, de ce sa nu poata fi accesata si de pe alte mobile ?

  • Nu stiu daca Android OS, WIndows Phone 7 sau BlackBerry OS au geolocalizare in browser. Safari are si daca nu esti in perimetrul din preajma panoului nu ti se ofera acces la joc. Iti dai seama ca site-ul a fost special conceput pentru a functiona pe iPhone.