Prima Pagina Apple AT&T scoate iPhone 4 din topul smartphone-urilor promovate, iPhone 5 prezent la...

AT&T scoate iPhone 4 din topul smartphone-urilor promovate, iPhone 5 prezent la WWDC?

Un lucru destul de interesant s-a intamplat aseara cand AT&T a scos iPhone 4 din topul smartphone-urilor promovate pe prima pagina a propriului site. Daca pana ieri seara iPhone 4 era in topul smartphone-urilor de pe prima pagina a site-ului AT&T iata ca aseara totul s-a schimbat si iPhone 4 a ajuns la “coada clasamentului”. iPhone 4 este cel mai bine vandut smartphone al operatorului AT&T deci este ciudata miscarea lor si unii spun ca diseara Apple ar putea prezenta un nou model de iPhone iar AT&T ar incerca sa scoata din atentia tuturor terminalul iPhone 4.

E greu de spus daa lucrurile vor sta asa sau nu insa ceva s-a intamplat la AT&T pentru ca iPhone 3GS este “mai bine cotat” decat iPhone 4. Eu unul sper ca la WWDC 2011 sa vedem un nou model de iPhone, stiu ca unii dintre imi impartasesc speranta insa in final vom vedea abia peste mai putin de 12 ore ce u decis cei de la Apple.

 • Crezi ca vom putea gasi/vei pune la dispozitie un feed live cu WWDC 2011?:D

 • Mihai8

  Evident ca apare iphone5. Altfel Samsung o sa sfasie apple cu mult superiorul sgs2.

 • @Radumilan: Daca va exista vreunul il veti gasi cu siguranta aici.

 • Super, abia astept. Multumim! 🙂

 • Tigris Regalis

  Probabil se va schimba poza cu ecranul iPhone, pe care se va vedea imaginea cu interfața iOS 5 în locul aceleia actuale de iOS 4 (chiar și dacă ar fi vorba doar de schimbarea unui wallpaper :-P), iar până ce Apple va comunica noua poză oficială pentru iPhone, AT&T l-a scos din atenția utilizatorilor. 🙂

 • Tigris Regalis

  @Mihai8: Apple va combate copii precum SGS2 prin software (iOS 5) și servicii (iCloud), nu are rost să tot vină cu hardware nou care să fie imediat imitat de asiatici, însă acestora – ca și producători hardware, fără experiență pe partea de soft sau servicii online – le va fi infinit mai greu să imite software-ul sau serviciile online ce vor fi oferite de Apple. Asta este direcția acum, un nou iPhone va veni abia la toamnă, iPhone 4 se vinde încă foarte bine și cu iOS 5 și iCloud se va vinde și mai bine!

 • Vai ce m-as bucura sa iti spun diseara YOU WERE WRONG!!!!!

 • mariusr22

  Uitati-va la toate imaginile de prezentare ale keynote-urilor Apple si o sa vedeti ca de fiecare data au aratat putin din subiectul discutiei. Au prezentat iphone 4, au avut un coltisor de iphone pe un fundal … Au prezentat ipad, la fel. Nu cred ca se va prezenta iPhone 5 in conditiile in care i4 White a fost scos pe piata acum o luna.

 • Tigris Regalis

  @mariusr22: +1

  @zaone: Tare mă îndoiesc că vei avea astăzi această satisfacție! 😀 Dar dacă diseară va fi prezentat la WWDC într-adevăr un nou model de iPhone, dau o bere / o cafea / un suc / ce vrei tu să bei când trec pe la tine, prin “dulșele târg”, iar dacă nu este prezentat un nou iPhone, faci tu cinstea! Ce zici? 😉

 • Volt

  Zaone nu recomand sa bei cu tigris poate iti pune applefalin in bautura

 • Vlad

  :)))))) Tare asta…

 • Pingback: Walmart reduce pretul iPhone 4 pana pe 30 iunie, iPhone 5 prezent la WWDC?()