Video: WWDC 2011 – primele cozi inaintea inceperii evenimentului

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kpbV_H2AE4g[/youtube]

WWDC este cea mai importanta sesiune anuala de conferinte pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru Mac/iOS insa WWDC-ul este in principal recunoscut multumita lansarilor noilor terminale iPhone. Anul acesta WWDC-ul va incepe peste doar 8 ore insa desi in San Francisco este abia 1 noaptea iata ca in fata Moscone West Center unde are loc WWDC s-au adunat deja cateva zeci de persoane. Lansarea unui nou produs ori WWDC-ul parca sunt unul si acelasi eveniment din moment ce oamenii se aduna la coada cu cateva ore bune inaintea deschiderii locatiei unde are loc keynote-ul.

Printre cei prezenti acolo este desigur si Saurik, cel care ne-a adus si mentine activa aplicatia Cydia. Mai mult ca sigur va participa la Keynote-ul de deschidere al WWDC 2011 impreuna cu chpwn si poate va avea ocazia sa se joace cu un nou model de iPhone ori un MacBook ce ruleaza o versiune finala a Mac OS X Lion.

Nu uita ca te invit sa urmaresti conferinta Apple WWDC 2011 impreuna cu cea mai mare comunitate a utilizatorilor de iDevices din Romania! Aici exista un articol dedicat conferintei pe care va recomand sa il salvati in bookmark.

8 COMENTARII

  1. de ce ar scrie pe acelasi afis cifra 5 si langa IOS5????Daca anunti doar IOS5 scrii frumos cum au si scris IOS5,dar cifra 5 vine de la altceva si sigur de la iphone 5,om traii si om vedea…