Promotiile zilei pe iDevice.ro – 08.06.2011

Toate promotiile publicate in acest articol sunt disponibile la preturile afisate doar in ziua publicarii. Daca cititi acest articol la o data ulterioara va rog sa verificati daca pretul afisat aici corespunde cu cel de pe magazinul de unde intentionati sa faceti achizitia.

Handsfree pentru Iphone 3GS – Pret: 45 RON

Accesoriu Original Apple
– Handsfree / Casti Apple
– Tip: Stereo
– Conector: Apple TRRS Jack 3.5 mm
– Culoare: alba

 

Husa piele IFIT03 iPhone (Roz) – Pret: 17.43/15,00R RON.

Combatibil: ALCATEL ONE TOUCH 800 – APPLE iPhone – iPhone 3G – iPhone 3G 16GB – iPhone 3G 8GB – iPhone 3G S – iPhone 4 – iPhone4

 

Husa Elan Passport iPhone 4 – Pret: 89 RON

Compatibilitate: iPhone 4

Culoare: Argintiu

 

Sticker Wood iPhone 4 (Maro) – Pret: 15 RON

FitCase Sticker Kit Wood for iPhone 4

 

iPhone 4 16 GB + cadou incarcator de masina – Pret: 2.720 RON

În timp ce toată lumea se străduia să ţină pasul cu iPhone, noi am creat alte funcţii uimitoare pentru a-l face mai puternic, mai uşor de folosit şi mai indispensabil ca niciodată. Rezultatul este iPhone 4. Cel mai important lucru care i s-a întâmplat lui iPhone de la iPhone încoace. Oamenii visează de decenii la apelurile video. iPhone 4 transformă visul în realitate. Printr-o simplă atingere le poţi face cu mâna copiilor tăi, poţi trimite un zâmbet la celălalt capăt al Pământului sau îţi poţi privi cel mai bun prieten cum râde în timp ce îi povesteşti ultimele tale isprăvi – de la iPhone 4 la iPhone 4 prin Wi-Fi. Şi funcţionează imediat ce l-ai scos din cutie. Cu niciun alt telefon nu e atât de distractiv să ţii legătura.

 

iPod nano 8GB – Graphite – Pret: 754 RON

Apple a lansat un iPod nano complet reproiectat, beneficiind de interfaţa Apple Multi-Touch™ care permite utilizatorilor să navigheze prin colecţia lor muzicală prin simpla atingere sau glisare cu un deget pe ecran. Având aproximativ jumătate din dimensiunile şi greutatea generaţiei anterioare, noul iPod nano prezintă o carcasă din aluminiu şi sticlă cu o clamă integrată, care îi dă posibilitatea de a fi purtat instantaneu.

 

 

Dock Apple pentru iPad 2 – Pret: 179 RON

Compatibilitate: Apple Ipad 2

Tip Accesoriu: Dock

Culoare: Alb