Prima Pagina aplicatii Jailbreakme.com 3.0 – comex anunta posibila lansare a unei noi solutii de...

Jailbreakme.com 3.0 – comex anunta posibila lansare a unei noi solutii de jailbreak

12

Solutia de jailbreak oferita prin jailbreakme.com de catre comex a adus prima metoda de a face jailbreak pe iOS 4.x in vara anului trecut. Acum comex pare a fi inchis site-ul unde erau tinute fisierele folosite pentru a implementa jailbreak-ul si in locul lor a publicat o noua imagine care ar putea indica lansarea unei noi solutii de jailbreak. Important de retinut din imagine sunt referintele la PDF care are putea indica existenta unui nou userland exploit precum celd e anul trecut. Diamantul negru are o semnificatie speciala de asemenea insa deocamdata nimeni nu a putut gasi o corespondenta pentru el dar comex a dat de inteles ca l-a pus acolo cu un scop anume.

Modificarea facuta de comex pentru jailbreakme.com ar putea indica o posibila solutie de jailbreak pentru iOS 5 sau poate una pentru tableta iPad 2 avand in vedere ca asteptam de cateva luni bune o noua solutie de jailbreak. Jailbreakme.com 3.0 va fi disponibil in curand si vom afla atunci ce ne va aduce.

12 COMENTARII

 1. Super. Astept noutati ­čÖé

  Uite ce inseamna diamantul negru:

  Amongst the most difficult at a given mountain. Black Diamond trails tend to be steep (typically 40% and up)[2] and may or may not be groomed, though the introduction of winch-cats has made the grooming of steep slopes both possible and more frequent.

  Sursa:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Alpine_skiing#Ski_trail_ratings

 2. @razvanrazy: Da bine, dar legatura cu o solutie de jailbreak? Asta e partea importanta. Nu pot sa cred ca e o solutie care a fost dezvoltata foarte greu sau care va fi inchisa foarte greu.

 3. rombul respectiv se refera la nivelul de dificultate a partiei (romb = nivel avansat).

  Inseama ca a gasit solutie mai puternica de userland jailbreak (printr-un pdf mai sofisticat, sau alt fisier ).

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here