Video comparativ: iOS 5 vs iOS 4.3.3 ruland pe iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DB7bTqnUr4U[/youtube]

Dupa clipul video in care avem demonstrat modul in care ruleaza iOS 5 si iOS 4.3.3 pe iPhone 3GS iata ca acum avem un clip video comparativ si pentru iPhone 4. Privind la comparatia din clipul de mai sus observam ca intre cele 2 sisteme de operare exista diferente de performanta aproape insesizabile, iOS 4.3.3 deschizand cu cateva fractiuni de secunda mai repede unele aplicatii. In viata reala diferenta aceasta nici macar nu o veti simti asa ca din acest punct de vedere putem spune ca iOS 5 ruleaza la fel de bine ca iOS 4.3.3 pe iPhone 4.

Inainte sa inchidem acest capitol trebuie retinut faptul ca iOS 5 incarca paginile de internet mai repede decat iOS 4.3.3, lucru observat si in clipul video anterior. Apple a imbunatatit performantele browserului Safari si sincer sa fiu este binevenita aceasta imbunatatire avand in vedere ca browserul din Android intrecea Safari in orice test. Acestea fiind spuse, iOS 5 ofera aceleasi performante precum iOS 4.3.3 pentru iPhone 3GS si iPhone 4.

UPDATE: In acest clip diferenta de performanta este data de retelele diferite pe care a fost facut testul.

14 COMENTARII

  1. Pai la ce diferente minore sunt…cind sunt…prefer iOS 4.3.3 mai ales k pot face JB untheater…astept versiunea finala iOS 5 k poate pina atunci se va simti mai bine diferenta intre ele!!!!

  2. Am testat cateva zile iOS 5 pe terminalul meu, iPhone 4.
    Diferenta de viteza intre 4.3.3 si 5 este intradevar mica, ios 5 are totusi momente mici de lag fiind o versiune beta.
    Ma asteptam ca acest beta sa se miste mai greu comparativ cu anterioarele versiuni beta ale diferitelor iOS-uri, dar Apple a reusit sa il aduca foarte aproape de 4.3.3
    Problema mare in acest moment cu iOS 5 o reprezinta consumul bateriei si modul in care aplicatiile noi gestioneaza si consuma bateria, eu am observat un minim 30% mai putin vs 4.3.3
    Asteptam beta 2 🙂

  3. Sa stii ca exista probleme pe anumite terminale, la unii bateria scade foarte repede si terminalul este mereu fierbinte. Eu nu am patit asa ceva deci este o problema software pe undeva.

  4. @zaone – eu nu am avut acele probleme de incalzire ale terminalului dar bateria asa cum am spus se duce foarte repede.
    Cu siguranta se vor rezolva si se lucreaza la asta, asa cum ai observat si tu beta 1 se misca foarte bine in general.

  5. @alex pure: pb cu butonul home eu am rezolvat-o simplu la orange prin garantie. Eu recomand nu ezitati sa duceti tf in garantie sa rezolvati problema…la pretul pe care il dam exigenta din partea noastra este fireasca.