Prima Pagina games Video: Shadow Gun – cel mai avansat joc pentru iOS testat la...

Video: Shadow Gun – cel mai avansat joc pentru iOS testat la E3 2011

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MSuN9KK6gJA[/youtube]

Shadow Gun al celor de la Madfinger Games este, din punctul meu de vedere, cel mai avansat joc din punct de vedere grafic pentru platforma iOS. La E3 2011 Madfinger Games a permis jurnalistilor sa testeze jocul pe propriile tablete iar in clipul de mai sus avem o mica demonstratie a modului in care functioneaza jocul. Shadow Gun a fost dezvoltat folosind motorul grafic Unity al celor de la MadFinger si compania sustine ca pe iPad 2 si tablete cu quad core-ul Kal’El jocul va rula la 60 FPS iar pe iPhone 3GS, 4 iPad si iPod Touch 3G/4G jocul va rula cu 30 FPS.

Jocul este o adevarata capodopera si din punctul meu de vedere grafica este usor peste cea disponibila in jocurile facute cu Unreal Engine 3. Shadow Gun va fi lansat in toamna acestui an si va fi disponibil pentru toate dispozitivele care sunt capabile sa ruleze iOS 5. Eu unul abia astept sa vad acest joc in App Store si cred ca daca dezvoltatorii vor implementa anumite elemente de multiplayer ar putea avea unul dintre cele mai populare jocuri din App Store.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-LWZQXzUnUI[/youtube]

 • razvanrazy

  Sper ca ce vedem aici este cel mult in alfa, ca AI-ul este inexistent. si sper sa faca si ei mai multe animatii, precum si o poveste buna.

  in rest, dpdv grafic, intr-adevar, arata foarte bine.

 • Dani

  Va fi prea tare!

 • Lolioop

  😮 ma speriai la chestia aia mare

 • Gigi Marga

  Shooterele se joaca dificil pe tableta din cauza lipsei de ergonomie. Degeaba bagi quad-uri in ea si faci o grafica beton la jocuri daca nu te bucuri 100% de experienta asta. Trebuie gasita o solutie diferita de ce este acum. Cine o gaseste, a pus-o big time.

 • Caluian Rares

  Are foarte mare dreptate Gigi. Jocurile de acest gen sunt foarte dificil de jucat pentru ca nu ai o mobilitate buna si nu te poti misca la fel de repede ca si cu un mouse. Chiar si pe o consola xbox sau ps3 este ceva mai greu dar pe o tableta deloc ergonomica. Asa ca…trebuie gasita o alta solutie pentru succes maxim

 • Razvan

  O solutie interesant s-a gasit pe tabletele cu android. In caz ca nu stiti se pot conecta controlere de xbox, ps3 si inca vreo cateva zeci de controlere la tablete.

 • Pingback: Video: Afterlife: Ground Zero - un joc foarte interesant dezvoltat folosind Unreal Engine 3()

 • Pingback: Video: Shadowgun va fi lansat pe 28 septembrie in App Store()