Solutia de jailbreak pentru iOS 5 ar putea bloca piratarea aplicatiilor

30

Presupun ca niciunul dintre voi nu se astepta la asa ceva insa i0n1c, dezvoltatorul solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.3 se gandeste sa faca o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5. Vestea este imbucuratoare, i0n1c este un dezvoltator extrem de capabil insa problema sta in faptul ca el se gandeste sa implementeze un sistem care ar permite blocarea piratarii aplicatiilor. Aceeasi idee a fost prezentat si de comex acum cateva luni insa in final s-a decis ca nu merita efortul dezvoltarii ei.

Foarte mulat lume asociaza in mod gresit jailbreak-ul cu posibilitatea de a pirata aplicatii si se pare ca pe i0n1c il deranjeaza acest lucru. Nu cred ca el va face o solutie de untetherd jailbreak care va bloca piratarea si chiar daca o va face se va gasi cineva sa lanseze un tweak care depasi limitarile impuse de i0n1c. Foarte multi utilizatori pirateaza aplicatii, jailbreak-ul nu a fost facut pentru a oferi posibilitatea de a pirata aplicatii insa in momentul de fata nu exista nici o metoda de a opri acest fenomen.

Cred ca solutia de untethered jailbreak pentr iOS 5 va fi la fel ca si cele de pana acum, adica problematica dar fara limitari de genul acesta.