Prima Pagina iOS 5 resn0w 0.9.8 beta 1 pentru Windows disponibil, face jailbreak pentru iOS 5

resn0w 0.9.8 beta 1 pentru Windows disponibil, face jailbreak pentru iOS 5

In cursul serii trecute MuscleNerd a lansat versiunea pentru Windows a redsn0w 9.8.1 beta 1 care face jailbreak pentru iOS 5 beta 1. Aceasta noua versiune nu aduce nici un fel de modificari in ceea ce priveste functionalitatea programului insa functioneaza acum si pe Windows deci foarte multi utilizatori vor avea posibilitatea de a il folosi. Va reamintesc faptul ca daca aveti nevoie de unlock NU trebuie sa faceti update la iOS 5 beta 1 si daca NU aveti UDID-ul terminalului vostru inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii NU trebuie sa faceti update la iOS 5 beta 1.

Cei cu baseband 06.15.00 pot face update la iOS 5 si redsn0w ii va ajuta prin jailbreak sa booteze in sistem dupa ce iTunes blocheaza procesul de restore si afiseaza eroarea cauzata de baseband-ul terminalului. Puteti descarac redsn0w 0.9.8 beta 1 pentru Windows de aici : [download id=”132″]

 • Share it please pentru toti cei interesati!

 • razvanrazy

  Cum si unde imi pot inregistra UDID-ul in contul unui dezvoltator de aplicatii ?

 • Cauta pe google. Eu am gasit unul acum cateva zile pe un forum si mi l-a inregistrat in vreo 3 ore, gratis. A avut doar 90 disponibile si le-a terminat in cateva ore, asa ca degeaba iti spun unde l-am gasit. Cauta si vei gasi mai mult ca sigur, ori free, ori cu 10$.

 • Lasat ca imi cumpar eu cont dev si va vand locuri 😀

 • @zaone: nu te lasa Apple sa iti faci cont pentru ca promovezi Cydia pe aici si inveti lumea la prostii =)).

  Serios acum: ai putea sa faci un concurs cu 99 premii (inregistrari de UDID) :D.

 • De parca Apple stie cum imi fac eu treaba in App Store. 99 de premii sponsorizate:)) Problema este ca daca vrei sa iti faci un cont dev din Romania trebuie sa le trimiti lor un fax cu datele tale, bla bla bla, si asta dureaza.

 • Ai si gasit un lucru de care sa te legi :P. Conteaza cat o sa dureze? Gandeste-te la publicitate, la trafic, la oamenii pe care ii vei face fericiti cu concursul asta :))). Stai ca se mai aduna cativa care te vor stresa prin toate articolele si nu o sa ai de ales :P.

 • E mai complicat decat pare, nu ma bag eu in jocul asta al inregistrarii UDID-urilor.