Video: Ecran 3D pentru iPad prezentat la Taiwan

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1mZvM2i5Hag[/youtube]

Se zvoneste inca din luna aprilie ca Apple ar putea implementa un ecran 3D in iPad 3 insa deocamdata nu am vazut nici o dovada clara care sa sustina o asemenea teorie. Zilele acestea se desfasoara evenimentul Display Taiwan in care diversi producatori de ecrane isi prezinta creatiile publicului larg. La acest eveniment un site american a descoperit un ecran 3D produs de catre compania CPT care a avut ideea de a il incorpora intr-o carcasa foarte asemanatoare cu cea a tabletei iPad 1. Ecranul este capabil sa afiseze imagini 3D insa acestea pot fi vazute numai cu ajutorul unor ochelari speciali deci vorbim despre o tehnologie hibrida nu chiar atat de utila pentru utilizatorul de rand.

Interesant este ca pe spatele tabletei au fost acoperite anumite zone unde in mod normal s-ar afla logo-ul Apple si seria tabletei insa nu va ganditi ca este vorba despre un posibil prototip al Apple. Din punctul meu de vedere producatorul CPT incearca sa atraga putina atentia asupra produsului sau si nimic mai mult iar iPad 3 nu va avea ecran 3D sau daca va avea in nici un caz nu va fi nevoie sa folosim ochelari pentru a vedea continutul. Folosirea unor ochelari 3D pentru a vedea continutul 3D nu este o metoda pe care eu unul as folosi-o vreodata si cred ca Apple prefera sa pastreze lucrurile cat se poate de simple.

2 COMENTARII

  1. “Folosirea unor ochelari 3D pentru a vedea continutul 3D nu este o metoda pe care eu unul nu as folosi-o vreodata si cred ca Apple prefera sa pastreze lucrurile cat se poate de simple.”

    Foarte corect !! Vezi ca trebuie sa tai un “nu” dintre cei doi ca sa ajungi la mesajul dorit 😛

  2. Da corect de asta au acoperit sigla pentru ca ei promoveaza doar ecranul lor care e pus pe un ipad1.ar fi old school metoda de a folosi ochelari 3 d la ipad.am un prieten pasionat de foto si a venit la mine cu ochelari si al sau galaxy S 2 sa-mi arate ca se vede 3D.se vedea pe jumatate doar.adica un 3D slab.o tentativa.cred ca daca puneam acele poze pe iphone si ochelarii pe ochi era aceasi chestie si la iphone.