iOS 5 si o mica problema a tastaturii virtuale

Am iOS 5 de aproape 2 saptamani si din pacate am intalnit o problma destul de deranjanta in ceea ce priveste folosirea tastaturii virtuale. Inca din ziua in care am instalat iOS 5 am observat ca atunci cand folosesc tastatura virtuala imi sunt inregistrate gresit apasarile pe tastatura. Spre exemplu: daca eu apas o mi se inregistreaza i sau p iar daca apas n mi se inregistreaza b sau m si totul se intampla aleatoriu si nu doar atunci cand folosesc tastatura in portrait mode. In iOS 4 nu am intampinat probleme asemanatoare si sunt atent la ceea ce scriu atunci cand folosesc tastatura virtuala.

Problema nu cred ca este chiar atat de raspandita din moment ce nu v-am vazut plangandu-va pana acum insa sunt curios daca exista printre voi persoane care au intampinat acest bug in iOS 5 beta 1.

12 COMENTARII

  1. Si eu intampin acest bug… Este din ce in ce mai enervant. Parca incearca sa ocoleasca din a scrie anumite litere. Eu apas pe ele, dar nu functioneaza. Oricum, este versiune beta, deci se va repara mai mult ca sigur.

  2. Am simtit bugul din prima zi pt ca scriu destul pe WhatsApp Messenger, insa nu a fost atat de stresant decat cand apasam M si imi stergea ultima litera.

  3. Aceasi problema o aveam si eu cand era iOS 5 pe iPhone, moe in loc de i baga u, in loc de n baga b si tot asa. Destul de enervanta…

  4. Am patit si eu chestia asta cand mi am instalat ios 5. Si am si testat o, mai exact vroiam sa apas F si imi punea doar D si G, asta pana am hotarat sa apas o alta litera, sa o sterg, si sa revin din nou la F, care a mers apoi. Am renuntat oricum la iOS 5, inca sunt diverse bug-uri care ma deranjeaza. (iPhone 4 btw)

  5. Poison, asta cu ultima litera stearsa cand apesi “m” cred ca o pateste oricine macar o data, pentru ca nu nimeresti “m”-ul, ci backspace-ul 🙂