Promotiile zilei pe iDevice.ro – 20.06.2011

Toate promotiile publicate in acest articol sunt disponibile la preturile afisate doar in ziua publicarii. Daca cititi acest articol la o data ulterioara va rog sa verificati daca pretul afisat aici corespunde cu cel de pe magazinul de unde intentionati sa faceti achizitia.

 

Boxe Dock – Pret: 59,00 RON

Descriere: Sistemul audio JBL On Call 5310 cu 2 canale oferă un sunet cu o cale audio digitala acordata puternic.
Amplificarea sa digitaka curata şi compacta, împreună cu egalizare DSP (procesare digitală a semnalului), prevede eficient traductoare radial cu putere de rulare. Toate într-un dispozitiv uşor

Compatibilitate: iPhone / iPad

Dock wireless SONOS WD100EU1, Alb – Pret: 569,99 RON

Descriere: Conecteaza iPod-ul sau iPhone-ul tau la dock-ul Sonos si bucura-te de toata muzica preferata, in orice camera – wireless. Cu dock-ul special Sonos poti transmite wireless toata muzica ta preferata de pe iPod sau iPhone in toate camerele unde exista playere Sonos. Si pentru ca este wireless, poti conecta iPod-ul sau iPhone-ul oriunde in casa, in acelasi timp docking station-ul incarcand acumulatorul iPod-ului sau iPhone-ului tau. Iar calitatea audio este excelenta, gratie tehnologiei speciale Sonos, prin care sunetul este transmis digital, fara conversie la analog, aspect valabil la majoritatea docking station-urilor conventionale.

Husa Stand – Pret: 39,00 RON

Material: Piele

Compatibilitate: iPad

Car Kit Bluetooth SP200 – Pret: 179,00 RON

Caracteristici: Difuzor pentru apeluri hands-free ;Usor de utilizat, fara a instare; Anularea zgomotului si ecoului (DSP) ; Multiuse – pentru a conecta doua dispozitive in acelasi timp

Compatibilitate: iPhone

Dexim Foldable Power Dock – Pret: 319,20 RON

Descriere: Dexim Foldable Power Dock este primul dock portabil, pliabil, multifunctional si reincarcabil.Puteti beneficia de reincarcare in timpul deplasarii si de asemenea extinde timpul de convorbire pana la 8 ore, de gaming pana la 15 ore si pana la 60 de ore de muzica.

Compatibilitate: iPhone 3G/3GS