Prima Pagina 3G Software update-urile pentru iOS 5 vor functiona si prin 3G

Software update-urile pentru iOS 5 vor functiona si prin 3G

Functia Software update OTA a iOS 5 ne permite sa instalam o noua versiune a iOS direct din terminalele noastre. Initial se prezuma ca aceasta functie va necesita o conexiune Wi-Fi pentru a descarca update-urile pentru iOS insa iOS 5 beta 2 permite instalarea update-urilor si folosind o conexiune de date 3G. In fisierele de sistem ale iOS 5 beta 2 au fost gasite informatii care indica acest lucru insa daca aveti aceasta versiune a iOS instalata atunci puteti verifica singuri functia Software update si veti vedea ca serverele Apple sunt interogate chiar si in prezenta unei simple conexiuni 3G.

Bazandu-ne pe informatiile din iOS 5 beta 2 putem trage concluzia ca doar anumite update-uri vor fi descarcate si instalate prin intermediul unei retele 3G in timp ce altele vor necesita o conexiune Wi-Fi. Probabil update-urile minore precum 5.0.1/2/3 vor putea fi instalate prin 3G insa pentru un update important precum iOS 5.1/5.2 va fi nevoie de o conexiune Wi-Fi. Pe langa aceste limitari Apple va impune si altele privind nivelul bateriei disponibile si a spatiului disponibil in terminal, adica va trebui sa avem un anumit procent din baterie disponibil si un anumit numar de MB disponibili pentru a descarca si instala update-ul.

This update requires a Wi-Fi network connection to download. This update requires at least %i%% battery, and 500 MB of available storage.

Apple pregateste multe noutati pentru noi, speram doar ca ele nu vor fi impuse, adica update-urile nu se vor face automat si noi vom fi atentionati doar cand terminalul este gata sa se reseteze si sa le instaleze.

LIKE
Articolul anteriorGevey 3G si unlock pentru iPhone 4
Urmatorul articolsn0wbreeze 2.8 beta 3 face jailbreak pentru iOS 5 beta 2