Prima Pagina Apple In curand vom putea scrie pe Twitter chiar din Springbord

In curand vom putea scrie pe Twitter chiar din Springbord

Cand au aparut primele discutii despre integrarea platformei Twitter in iOS 5 m-am gandit ca Apple va face o interfata speciala de unde vom putea trimite tweet-uri, accesa diverse functii ale Twitter, etc. Din pacate integrarea Twitter se limiteaza doar la posibilitatea de a trimite poze dintr-o interfata care se misca EXTRAORDINAR de greu, posibilitatea de a trimite link-uri ale paginilor din Safari, etc. Un nou tweak special facut pentru iOS 5 ne va permite sa scriem tweet-uri direct din Springboard folosind interfata nativa conceputa de catre Apple pentru noul iOS 5.

Tweak-ul este facut de dezvoltatorul din spatele repo-ului qwertyuiop si va fi disponibil in curand in Cydia. Marele avantaj al posibilitatii de a trimite twea-uri direct din Springboard sta in faptul ca nu trebuie sa mai deschidem aplicatia, sa mai asteptam sa se incarce informatiile din timeline, etc. Folosind acest nou tweak probabil vom face un simplu gest si vom putea trimite tweet-ul direct. Sper ca Apple sa invete ceva de aici si sa implementeze o interfata asemanatoare si in versiunea finala a iOS 5.

 • darknwo

  “Sper ca Apple sa invete ceva de aici si sa implementeze o interfata asemanatoare si in versiunea finala a iOS 5.”

  Si in niste comentarii anterioare spuneai ca vai Apple copie de la developerii din Cydia si din Android (sau ca se inspira doar).

  PS: Nu sterge comment-ul doar ca te-ar deranja pe tine.

 • Da, ii copie, dar asta nu inseamna ca eu nu mi-as dori sa vad o interfata ca asta nativ in iOS. Nu trebuie sa fie exact precum acolo, poate fi o interfata accesibila din Spotlight de exemplu si poate arata diferit si poate functiona mai bine. Daca le-ar plati ceva la developeri ca implementeaza ideea lor(cum probabil s-a intamplat cu Peter Haas si Mobile notifier) ar fi ok, daca fura nu e ok dar asta nu inseamna ca nu am nevoie de asa ceva.

 • Oviderzen

  Vezi qtweeter….