Prima Pagina iDevices Jailbreakme.com 3.0 aproape de lansare

Jailbreakme.com 3.0 aproape de lansare

It’s been far too long – aceasta fraza se regaseste acum pe site-ul jailbreakme.com de la care asteptam cu totii sa vina o solutie de jailbreak pentru tableta iPad 2. comex a asteptat aproape 1 an de zile pentru a isi actualiza site-ul si solutiile de jailbreak disponibile pe el insa iata ca foarte curand vom avea in sfarsit solutia de jailbreak pe care cu totii o asteptam. In weekend comex ajunsese in ultima faza de “constructie” a solutiei de jailbreak si se pare ca foarte curand vom avea in sfarsit posibilitatea de a face jailbreak pentru iPad 2.

Ceea ce vedem noii pe site reprezinta toate modificarile facute de catre comex pana acum plus modificarile facute in decursul a 10 luni de zile la fisierele care vor fi folosite in solutia de jailbreak. Lansarea ar putea avea loc azi, maine, poimaine, saptamana viitore insa cand va avea loc veti afla de aici!

 • Share it please!

 • Fador Calin

  Oare va functiona cu iOS 5 b2???????
  ANUNT OFICIAL TESTAT!!! iOS 5 beta 2 se activeaza conform activarii iOS 5 beta 1 prin JB… Gasiti tutorial prin Search

 • Sigur nu.

 • adycalipso

  totusi a durat cam mult , la ipad 2 a durat cel mai mult sa fie conceput un jailbreak fata de celelalte ideviceuri , si tot nu e lansat

 • Dan

  o sa mearga si pe iphone 4 ios4.3.3? sau e exclusiv pt ipad?