Video: Apple returneaza banii celor care au achizitionat Final Cut Pro X

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SgXUh1HrYOw[/youtube]

Noua versiune a Final Cut Pro a generat enorm de multe discutii pe internet din cauza modificarilor implementate de catre Apple. Desi Apple dorea sa usureze munca utilizatorilor prin noua versiune a Final Cut Pro, in realitate compania a reusit, in viziunea unora, doar sa “strice” foarte multe functii. Conan O’Brien a facut chiar si un clip video in care parodiaza frustrarea profesionistilor care au instalat Final Cut Pro X si au descoperit ca nu pot importa o parte dintre proiectele existente ori functiile implementate de catre Apple nu sunt chiar atat de utile.

Some customers have received sympathetic email responses from Apple support staff, including:

“Moving forward, I understand that you are not satisfied with the app “Final Cut Pro”. I can certainly appreciate you would like a refund, and I would be more than happy to help you out with this today. In five to seven business days, a credit of £179.99 should be posted to the credit card that appears on the receipt for that purchase.

Please note that this is a one time exception because the iTunes Terms and Conditions state that all sales are final.”

Pana acum Apple nu a facut nici un fel de declaratie oficiala cu privire la problemele raportate de catre utilizatori insa astazi au inceput sa fie returnati banii celor care au cerut acest lucru prin intermediul formularului online din Mac App Store. Pentru Apple aceasta masura este neobisnuita avand in vedere ca aplicatiile din Mac App Store nu se returneaza in mod normal insa de data aceasta Apple face o exceptie pentru a ii multumi pe cei care considera ca au cheltuit cateva sute de dolari degeaba.

Desigur ca nu toti utilizatorii au primit banii inapoi insa probabil in zilele urmatoare cei care au avut argumente solide isi vor primi banii asa ca daca sunteti nemultumiti de Final Cut Pro X acum este momentul pentru a cere banii inapoi.