Criptarea apelurilor in iOS costa cat 3 terminale iPhone 4

Cellcrypt este un nou serviciu facut special pentru posesorii de terminale iPhone care are rolul de a cripta apelurile facute de catre utilizatori de pe propriile terminale. Serviciul este disponibil pentru apeluri facute catre peste 200 de tari insa avand in vedere ca are un pret de 1.600$ anual ar trebui sa functioneze ireprosabil. Aplicatia respecta standardul federal 140-2 pentru criptarea datelor si ofera securitate foarte apropiata de serviciile de criptare folosite de catre agentiile guvernamentale americane sau chiar de catre armata.

Cellcrypt Mobile uses encryption algorithms that are recommended for military and government secure communications and its secret keys never leave the mobile device. The product has been tested by third parties and validated  to several government standards including US NIST FIPS 140-2 (certificate #1310) for its cryptography and UK CESG Claims Tested Mark for its product implementation.

Probabil pentru omul de rand conteaza mai putin un asemenea serviciu insa cu siguranta exista foarte multe persoane care cauta asa ceva iar 150$ pe luna nu este o suma mare daca ai ceva important de ascuns.