Apple pregateste inceperea productiei pentru iPhone 5 si iPad 3

Speculatiile privind lansarea unui nou model de iPhone in luna septembrie prin contur din nou astazi in urma unui articol scros de publicatia DigiTimes care sustine ca in august partnerii Apple vor incepe sa produca noul iPhone 5. Lansarea este programata pentru luna septemrbrie iar partenerii Apple programeaza o crestere a productiei in lunile septembrie si octombrie in urma lansarii oficiale. Pe langa iPhone 5, publicatia sustine ca iPad 3 va fi disponibila tot in aceasta toamna iar productia acestui nou dispozitiv va incepe in acelasi timp cu iPhone 5, adica in luna august.

Upstream component makers including Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry), which is in charge of assembling the devices; Simplo Technologies and Dynapack International Technology, in charge of manufacturing batteries; TPK Holding and Wintek, in charge of touch panel modules; Catcher, in charge of chassis; and Largan Precision, in charge of webcams, are all expected to benefit from the orders.

Se estimeaza producerea a 6 – 7 milioane de terminale iPhone 5 pentru aceasta toamna, semn ca Apple se asteapta la vanzari importante avand in vedere ca a intarziat atat lansarea. Daca intr-o lansare a iPhone 5 crede oricine, intr-o lansare a tabletei iPad 3 nu crede nimeni avand in vedere ca in martie a fost lansat actualul model care se vinde din ce in ce mai bine.