Prima Pagina Apple Apple pregateste inceperea productiei pentru iPhone 5 si iPad 3

Apple pregateste inceperea productiei pentru iPhone 5 si iPad 3

Speculatiile privind lansarea unui nou model de iPhone in luna septembrie prin contur din nou astazi in urma unui articol scros de publicatia DigiTimes care sustine ca in august partnerii Apple vor incepe sa produca noul iPhone 5. Lansarea este programata pentru luna septemrbrie iar partenerii Apple programeaza o crestere a productiei in lunile septembrie si octombrie in urma lansarii oficiale. Pe langa iPhone 5, publicatia sustine ca iPad 3 va fi disponibila tot in aceasta toamna iar productia acestui nou dispozitiv va incepe in acelasi timp cu iPhone 5, adica in luna august.

Upstream component makers including Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry), which is in charge of assembling the devices; Simplo Technologies and Dynapack International Technology, in charge of manufacturing batteries; TPK Holding and Wintek, in charge of touch panel modules; Catcher, in charge of chassis; and Largan Precision, in charge of webcams, are all expected to benefit from the orders.

Se estimeaza producerea a 6 – 7 milioane de terminale iPhone 5 pentru aceasta toamna, semn ca Apple se asteapta la vanzari importante avand in vedere ca a intarziat atat lansarea. Daca intr-o lansare a iPhone 5 crede oricine, intr-o lansare a tabletei iPad 3 nu crede nimeni avand in vedere ca in martie a fost lansat actualul model care se vinde din ce in ce mai bine.

 • icetkk

  iPad 3!?!?! Cat de nebun sa crezi ca se va lansa iPad 3 in apex-ul vanzarilor iPad 2!?!?

 • Ovi06

  Iphone 5 respectiv ipod 5 mai credibil.

 • icetkk

  Ovi06,
  Corect!

 • Adrian

  Sau doar zvonuri sa mai atenueze caderea da la bursa.

 • Tare, iPod 3 poate in Primavara .

 • danpuf

  ce ipod 3 ma ?

 • Sory ( iPad 3)

 • Tigris Regalis

  Zvonul cu iPad 3 în toamna 2011 este chiar mai vechi decât lansarea iPad 2 – se zvonea că iPad 2 va fi un update minor, pentru că nu au putut fi procurate cantități suficiente ale ecranului cu rezoluție mai bună în iarna trecută și iPad 1 era concurat din ce în ce mai tare de tablete noi, deci trebuia un nou iPad pentru a mai domoli concurența, iar iPad 3 va fi un update mai important, cu tot ce nu s-a putut introduce în iPad 2 din lipsă de cantități suficiente de componente la momentul respectiv.

  Văd că zvonul capătă amploare în ultimul timp și un iPad 3 și mai bun ca iPad 2 va paraliza complet concurența, care nici ea nu se așteaptă la așa ceva! Poate rămâne iPad 2 în ofertă ca model ieftin, cam cum este acum 3GS în oferta de iPhone?

 • vlad c

  @ adrian, care cadere pe bursa ca din 20 june creste aproape constant:)

 • si ce ipad3 trebuie neaparat sa primeasca vreun update major, poate o camera mai de doamne ajuta, ma refer la cea frontala si un ecran, in rest cred ca isi poate pastra hardware-ul… si din contra ipad 3 va fi un upgrade minor fata de ipad2, un fel de 2s eu asta cred ca va fi, vor fi doua, pretul va scade presupun la ipad 2 ceea ce o sa ii creasca vanzarile, iar ipad 3 o sa explodeze pe piata.

 • zeitgeist

  Tigris – ghici cine produce iPhone-ul ? Imitatorii asiatici – in locul tau l-as arunca la gunoi.

 • danpuf

  @zeitgeist in mare parte gresit.. mai documenteaza-te te rog

 • Tigris Regalis

  @danpuf: +1

  @zeitgeist: Imitatorii asiatici sunt doar furnizori de piese, iPhone este produs de Apple cu piese de la furnizori, în baza proiectelor proprii și parțial cu forță de muncă din Asia (mai ales la asamblare, ambalare).

  Afirmația ta este de genul “producătorul de gresie pentru Carrefour = Carrefour” sau “producătorul de bujii pentru Mercedes = Mercedes”, ceea ce evident este aberant. Produsul final nu este totuna cu piesele din care este compus.

 • Sir Vladio

  iPad 2 trebuia sa aibă ecran retina de la bun început….
  Iar Apple nu avea de ce sasi piardă timpul cu i4 white, atâta timp aparuse SGS2…

 • Adrian
 • zeitgeist

  Tigris , poate imi spui si mie care parte a iPhone-ului e fabricat de Apple. Am mari dubii ca , chiar designul electronic e facut de Apple. Eu cred ca treaba sta cam asa – Apple merge la Foxcon si comanda un logic board cu anumite dimensiuni si care trebuie sa indeplineasca niste functii. Apoi Foxcon o proiecteaza si o face. La fel pt celelalte componente cu ceilalti furnizori.
  Apple face doar soft-ul care sa mearga cu configuratia respectiva. Nu prea inteleg de ce Apple se defineste ca hardware company. Poate mai nimerit ar fi – integrator.

 • Tigris Regalis

  @zeitgeist: Te înșeli, după cum scrie pe toate produsele Apple, acestea sunt concepute în California, de către Apple. Confunzi procesul de asamblare cu procesul de producție, care este mult mai complex. Este ca și cum ai spune că producția unui film se rezumă la activitatea cameraman-ului care filmează scenele brute.

 • djcata

  Apple in cel mai bun caz le asambleaza , nu cred ca produce vreo componenta din iPhone sau iPad…..deci “hardware company” ?????