Prima Pagina Apple Apple incepe rambursarea abonamentelor pentru MobileMe

Apple incepe rambursarea abonamentelor pentru MobileMe

La WWDC 2011 Apple a anuntat lansarea iCloud care va inlocui complet serviciul MobileMe oferit pana acum utilizatorilor. Toti cei care au un cont MobileMe vor putea folosi gratuit serviciul timp de 1 an de zile dupa care Apple il va inchide complet si toata lumea va fi fortata sa faca trecerea la iCloud. Cei care au achizitionat MobileMe inainte de WWDC 2011 si au cerut ca Apple sa ramburseze suma platita pentru serviciu au primit sau urmeaza sa primeasca ori un cec ori o instiintare prin care li se va spune ca respectiva suma le-a fost returnata. Cei care nu au cerut banii inapoi nu vor primi nimic pentru ca Apple nu actioneaza din proprie initiativa.

Apple a facut si un mic ghid prin care “invata” utilizatorii cum sa ceara banii inapoi pentru serviciile MobileMe si daca va intereseaza sa cereti banii inapoi atunci puteti urma explicatiile de mai jos pentru a face acest lucru.

What’s happening to MobileMe?

Effective June 6, 2011, if you had an active MobileMe account, your service has been automatically extended through June 30, 2012, at no additional charge. After this, the MobileMe service will no longer be available.

What will happen to the content I have on MobileMe?

Apple has announced a new service called iCloud which will be available this fall and free for iOS 5 and OS X Lion users. When you sign up for iCloud, you’ll be able to keep your me.com or mac.com email address and move your MobileMe mail, contacts, calendars, and bookmarks to the new service.

When iCloud becomes available this fall, more details and instructions will be provided on how to make the move.

Can I create a new MobileMe account?
You can no longer create a new 60-day trial account or start a new subscription using a code contained in a MobileMe box. However, if you have a Family Pack subscription, you can still create new family member accounts.
Can I upgrade to a Family Pack or purchase additional storage?
Effective June 6, 2011, you can no longer upgrade your Individual account to a Family Pack or purchase additional storage for your MobileMe account.
I purchased a MobileMe box and have not used the activation code inside. Can I get refund for it?
Yes. If you have an unused activation code from a MobileMe box, you can submit a refund request.
 • guest

  Mai baieti, faceti o petitie la Steve sa va puna un slot de card in iPhone.
  Toate sistemele cloud sunt vulnerabile in fata hackerilor.

  http://blogs.forbes.com/tomtaulli/2011/06/07/icloud-vulnerable-to-a-hack-attack/

 • Da, ar fi util un slot sd care injumatateste viteza sistemului, dap.

 • cum injumatateste viteza sistemului un slot de card?

 • Cauta benchmark-uri in care sunt comparate vitezele unui flash Nand cu ale unui card SD.

 • Zduffy

  Pai de ce reaq nu se fac sloturi Nand externe a? :))

 • @zaone si cine spune ca sistemul trebuie sa ruleze pe un card sd?… este vb doar sa transferi pe el ceva informatii, nu ca as fi fan acestui tip de card sau acestui tip de transfer.

  nu vad logica, ori pun firul, ori scot cardul si il bag in laptop, comp care este diferenta, un plus de viteza… prea putin cred, deci deja exista o varianta si exista in toate telefoanele, cablul. de ce ar mai fi implantata una? doar pentru plus de spatiu.

 • Nu e vorba doar de sistem, e vorba de aplicatiile care ruleaza de pe el, de informatiile care se incarca de pe card atunci cand accesezi anumite zone ale sistemului, etc.

 • Alex

  Zaone, si cei care au activat serviciul Find my iPhone pe MobileMe trebuie sa faca ceva anume? Eu unul l-am activat mai demult si nu stiu daca trebuie sa sterg vreun cont sau daca se va intampla ceva odata ce MobileMe va disparea. Multumesc anticipat!
  Numai bine!

 • Vezi ca Apple a explicat cum poti face tranzitia de la MobileMe la iCloud. La Find My iPhone cred ca e simplu, terminalele se inregistreaza automat cand treci la iCloud, cred.