Prima Pagina accesorii Video: Voltaic Spark foloseste energie solara pentru a iti incarca tableta

Video: Voltaic Spark foloseste energie solara pentru a iti incarca tableta

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C8hWx4Eddgw[/youtube]

Voltaic Spark este o geanta/incarcator pentru tablete si smartphone-uri care foloseste energie solara pentru a ne incarca dispozitivele. Voltaic Spark este dotata cu 4 panouri solare ce sunt conectate la o baterie interna capabila sa incarce un iPhone de aproape 2 ori si o tableta iPad o singura data. Voltaic Spark are 2 porturi care ofera 2000 mA pentru tablete si 600 mA pentru smartphone-uri deci veti sti din care port sa va incarcati terminalul. Voltaic Spark ofera cate o ora de folosire a tabletei iPad pentru fiecare ora in care panourile sunt tinute la soare deci o rata de incarcare nu prea grozava avand in vedere ca tableta iPad poate functiona fara incarcare aproape 10 ore.

Voltaic Spark este disponibila pentru 299$ si poate fi achizitionata de aici.

  • ar fi fost marfa ca panoul sa fi putut fi atasat la orice rucsac, mie nu imi place geanta aceea facuta de ei. pe care mai dai si bani.

    mi se pare foarte utila daca pleci, la munte, excursii…

  • Zduffy

    Bateriile solare au amperaj scazut si voltaj variabil. nu sunt sustenabile asa ca astea sunt bune in caz de low battery de urgenta

  • zduffy tu de unde stii lucrurile astea, eu tocmai am examen la ceva fizica, si se ocupa cu astfel de energii regenerabile, tu zici de baterie, nu vad de ce ar varia la baterie voltajul si de ce ar avea amperaj mic, il faci de cat doresti, evident in niste limite. Daca te referi la celulele fototvoltaice ai putea avea dreptate, dar nici asa nu ai, ca nu mai au voltajul variabil, este calculat sa il dea sau nu pe cel necesar, nu unul variabil.

    confunzi bateria cu celula si cred ca ai citit pe realitatea sau in vreun tabloid informatiile astea…