Apple a comandat 15 milioane de terminale iPhone 5 pentru lansarea din septembrie

Astazi cei de la Digitimes au anuntat ca partenerul Apple Pegatron a primit o comanda pentru 15 milioane de terminale iPhone 5 care urmeaza sa fie livrate in luna septembrie a acestui an. Surse din interiorul Pegatron sustin ca update-ul fata de iPhone 4 este minor deci probabil vom avea parte de un terminal iPhone 4S cu hardware mai bun si nici o schimbare de ordin estetic. Data de livrare a acestor noi terminale este luna septembrie cand se prezuma ca Apple va tine o conferinta in care va prezenta iOS 5 si noul terminal iPhone.

The sources pointed out that as the iPhone 5, which does not seem to have any major update from iPhone 4, is already set for shipment in September, they are already started supplying components to Pegatron with Pegatron’s plants in Shanghai, China also recently started hiring for manpower.

In addition to the iPhone, Pegatron has also been aggressive striving for iPad or Macbook orders from Apple, but due to the products’ existing makers are defending their orders, Pegatron currently still has not yet achieved any progress. However, under the consideration of separating risks, some market watchers believe Pegatron will have chance to land a small volume of iPad orders in 2012.

Cei de la Pegatron produc acum versiunea CDMA a iPhone 4 insa se pare ca viitorul model de iPhone va fi produs la Pegatron atat in versiunea GSM cat si in cea CDMA. Se presupune ca iPhone 4S/5 va avea un procesor A5 dual-core precum in iPad 2, ecran de 3.5 inch, iOS 5, chip grafic la fel de puternic precum iPad 2, camera de 5/8 megapixeli si cam atat. Practic noul iPhone ar putea fi un fel de iPhone 3GS, adica mai multa putere “sub capota” si nici o schimbare in exterior.

19 COMENTARII

  1. io cred ca au dreptate si au anulat pana in septembrie sa se vand iphone 4 white bine si sa faca multe terminale sa aiba atunci cand apare stiti cand apare telu e mai scump asa daca cumpar toata lumea atunci direct apple are castig mult mai mare oricum eram sigur…

  2. Daca va fi la fel e aiurea. Cred ca multi vor trece la Galaxy S2.Mare branza noul procesor.Si asta de pe iphone 4 se descurca destul de bine. Inteleg ca mai conteaza si puterea hardware insa multi,printre care si eu se mai uita si la design.Iar acelasi ecran cu sticla de se face bucati devine plictisitor. Or sa zica poate ca iphone 6 va fi totall schimbat.Daca o tinem tot asa mai bine asteptam iphone 10,poate ala va face de mancare.
    Astia de la apple parca sunt nebuni. Se bazeaza ca ii prostesc pe prosti cu un iphone la fel dar cu procesor nou.Vai ce schimbare. Oricum sunt sigur ca daca ar scoate un iphone 4 in dungi alb negru,sigur se va aduna lumea la cozi.Daca va fi asa le doresc sa dea faliment.
    De ce astept un alt design?
    M-am saturat sa nu il pot tine fara carcasa,se zgaraie,se crapa,bumper,sunt satul de atata sensibilitate pe care mai dai si 600E

  3. @Sunny2012 – si tu ce ai vrea telefon blindat? Orice e scump e si sensibil + costisitor la reparatii, dupa tine ar trebui ca Bentley sa faca masini blindate, din titan, in loc de lux ca in caz de accident sa fie daune minime.
    Ieri am “butonat” un SGS II si vai, simteam ca iau o telecomanda in mana doar ca subtire. Full plastic si parca prea usor, pare gol.

  4. Zaone asa am spus si eu despre noul model si sunt sigur ca asa o sa fie,performantele hardware din iPad 2 vor fi gasite in noul device 🙂

  5. Cine tine neaparat sa nu vada nici o zgarietura poate sa puna un bumper . Daca il tii in buzunar impreuna cu monede de 10 bani si chei nu cred ca e problema telefonului .
    Daca il scapi pe jos des mai lasa bautura….
    Ar mai fi si optiunea asigurarii care e vreo 3E parca …dar bineinteles daca ai abonament de 2 E si telefonul luat din targ nu merge sa dai 3E pe asigurare si e mai usor sa te plangi in commenturi cum ca design-ul e prost si se face sticla tandari…

  6. Baieti de ce va preocupati,apple poate este destinata sa faca doar un foc de paie in acest sector,sai lasam sa faca doar ce scrie in acest articol,dupa care se vor trezi singuri ca scad sub nivelul celor de la nokia,asta si pt faptul ca preturile lor sunt foarte mari si androidul usor usor se pune bine pe picioare,chiar si windows 7,sa vedem ce aduce nou nokia cu windows7,cel putin nokia pana acum au avut autonomie buna la baterie si calitatea terminalelor,acum eu nu as zice mai nimic,dar apple are politici de a jupui clienti de bani si dupa ce cumpara un produs,ai nevoie de vreun articol de schimb,platesti cat jumatate de telefon,daca nu iati altul…………………..mai bine sa nu mai imi aduc aminte de politica apple

  7. @Luca
    Despre ce articol de schimb vorbesti? Telefoanele au in general garantie 2 ani .
    Apple nu vinde “piese” de schimb pentru telefoane .

  8. cine isi permite iphone 4 si iphone 5 si il ia nu de fitze si sa isi dea toti banii de pe jumatate de an nu prea il doare capul de zgarieturi. eu vad situatia similara ca cei cu bmw care si-l spala in fata blocului cu ligheanul si galeata.

  9. Calin,nu ti sa intamplat sa ti se sgarie ecranul? sau sal spargi si sa te duci cu el la apple sa vezi cat iti cere? pana si pe schimbatul bateriei daca esti afara din garanzie trebuie sa platesti 200 de euro,cel putin in italia unde traiesc eu e asa

  10. @ Cosmin ‘n’ Co jucati pfrate la pariuri cum o sa fie noul iphone poate va ies si niste bani in afara de venele de la gat prin maleta… Cum o sa fie o sa se vada sigur fara perdea cand o sa iasa, ca end-user nu inteleg de ce trebuie neaparat sa stii cu 4 luni inainte exact ce va avea, ai dubii daca sa pui bani deoparte?

  11. Cine nu vrea zvonuri poate sa nu le citeaza. Am inteles, sunt unii care nu vor sa citeasca zvonuri, nu-i nimic, exista atatea articole cu alte lucruri.
    @eu: Cred ca ti-ai dat seama unde pun eu parerea ta. Sfatul meu este sa nu iti mai tocesti neuronul degeaba, comentariile tot acolo ajung.