Prima Pagina accesorii Video: Bolle Photo – o imprimanta portabila pentru iDevice-ul tau

Video: Bolle Photo – o imprimanta portabila pentru iDevice-ul tau

1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vAAcEtO8YzM[/youtube]

Italienii de la unideatec au dezvoltat o imprimanta portabila pentru iDevice-uri numita Bolle Photo care este capabila sa printeze foarte simplu si usor poze in format 10 x 15 cm direct de pe iDevice-ul nostru. Imprimanta este dotata cu un dock pentru iPhone 4 insa si cu un port USB in care putem conecta o tableta iPad iar cu ajutorul unei aplicatii speciale imprimanta va citi automat tot ceea ce se afla in aplicatia Photos din terminalul nostru. Folosind respectova aplicatie vom putea adauga diverse efecte sau rame pozelor noastre iar poza in sine este imprimata la rezolutia de 300 dpicu 6.7 milioane de culori.

Pretul imprimante este de 129.99€ pana la sfarsitul lunii urmand ca apoi producatorii sa il majoreze pana la valoarea de 149.99€. Desigur ca pentru imprimanta va trebuie si cartuse pe care le puteti achizitiona din magazinul producatorilor pentru 20€ insa ele pot fi folosite pentru aproximativ 40 de poze deci acele cartuse au un pret foarte mare pentru ceea ce ofera. In ceea ce priveste dimensiunile imprimantei, vorbim despre 17.6 cm latime x 15.2 cm grosime x 10.2 cm inaltime, deci un produs care poate fi luat cu noi aproape oriunde. In ceea ce priveste calitatea pozelor, italienii sustin ca folosesc o tehnologie care permite imprimarea imaginilor la o calitate asemanatoare cu cea a studiourilor foto profesioniste si ca pozele nu se vor decolora in timp. Produsul este interesant insa pretul final este destul de mare.

Articolul anteriorGameloft publica noi imagini ale jocului Silent Ops
Urmatorul articolAperture 3.1.3 update disponibil
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.