Video: PhotoVine – noua retea photo sharing lansata de Google

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-MPIZKPhfDY[/youtube]

Google a lansat un nou serviciu numit PhotoVine zilele trecute si folosindu-l putem partaja pozele proprii cu toti prietenii nostri si nu numai. Practic Photovine se vrea a fi un fel de retea sociala pentru poze in care utilizatorii incarca poze bazandu-se pe anumite cuvinte cheie sau topicuri. Google pune accent pe ideea de “vines”(in traducere libera vita de vie) adica un concept prin care pozele incarcate de noi indeamna altii sa incarce poze asemanatoare pe aceeasi idee, formandu-se legaturi intre ele.

A vine is like a constantly growing family of photos connected through a common caption created by you, your friends, and people all over the world. Some examples of vines could be: “What Weekends Are Made Of”, “Secret Stuffed Animal”, “Party People”, or, “Love of My Life”.

Start a vine by taking a photo and creating a new caption, or add to an existing vine. Other people will see your vine and join in by adding their own photo, showing their own take on the caption.

Unii spun ca Google ar dori sa concureze cu celebrul serviciu Instagram prin Photovine insa deocamdata tot ceea ce ofera Google este disponibil doar unor beta testeri. Accesul la Photovine se face pe baza de invitatie pe care o puteti cere de aici si de indata ce o primiti veti putea instala o aplicatie prin care veti putea incarca poze in Photovine. Conceptul este interesant si cu siguranta va prinde la americani insa la noi sau alte tari europene poate nu va avea un succes chiar atat de mare.