Prima Pagina aplicatii Noile aplicatii pentru iOS sunt greu de descoperit in App Store

Noile aplicatii pentru iOS sunt greu de descoperit in App Store

Cu peste 425.000 de aplicatii disponibile, App Store-ul celor de la Apple este cel mai mare magazin virtual de aplicatii din lume. Zilnic sute de aplicatii noi sunt acceptate si multe dintre ele se pierd printre celelalte cateva sute de mii disponibile deja. Pentru dezvoltatori promovarea aplicatiilor reprezinta o problema destul de mare avand in vedere ca Apple nu ofera nici un fel de metoda de a vedea aplicatiile noi lansate in App Store. Avem desigur o categorie in care Apple afiseaza aplicatiile noi si demne de luat in seama dar acolo sunt afisate foarte putine si nu exista un loc unde putem vedea toate aplicatiile noi acceptate in App Store.

Problema aceasta o prezinta cei de la Forbes care au discutat cu anumiti dezvoltatori de aplicatii care sustin ca pentru ei problema cea mai mare nu este neaparat dezvoltarea celei mai bune aplicatii ci promovarea eficienta a acesteia. Apple ne-a invatat ca marketing-ul este totul si ca orice poate fi promovat si vandut daca are o echipa de PR foarte buna in spate. Din pacate Apple nu pare interesata pentru a introduce un modul in care utilizatorii sa vada aplicatiile nou lansate insa eu unul cred ca acest lucru ar fi de bun augur si App Store-ul este de departe cea mai buna sursa pentru aceste informatii.

 • poate ar treb introdusa optiunea afisarii dupa data publicarii app-urilor …

 • Este deja una dar nu despre asta vorbesc ci despre un loc unde sa putem vedea tot ce e nou.

 • Sunny

  Cel mai aiurea mi se pare atunci cand vrei sa vezi detalii despre o aplicatie, apoi cand dai Back meniul te duce iar la prima aplicatie din lista si tre sa dai scroll din nou pana ajungi din nou la aplicatia vizualizata initial.

 • Cashix

  Corect ar fi ca topul si mai ales cautarile sa fie afisate aleatoriu,asa ar avea sanse toti 🙂

 • Luca

  Oameni de nimic in compania apple,decate ori scot un nou agiornament la ios,trebuie sa se si descarce bateria in 2 ore,am instalat astazi ios4.3.4 si bateria de la 100/100 sa descarcat in 3 ore la 15 la suta,si prima ma tinea 2 zile,totul pe iphone4

 • CalinC

  off topic:luca,daca asta ti s-a intimplat,atunci se adevereste faptul ca 4.3.4.care oricum nu aduce nimic,e facut sa combata numai jb lui comex si nimic mai mult,mai ai un pic rabdare pina in septembrie..:)))),sincer momenrul asta il astept

 • CalinC

  cit despre aplicatii intradevar e o adevarata bataie de cap cu revenirea de unde ai ramas prin scroll…;((

 • vz

  puteti incerca prmac.com pentru noutati. foarte multi dezvoltatori il folosesc pentru promovare.