Prima Pagina Apple iPhone 5 ar putea fi o schimbare majora pentru linia de produse...

iPhone 5 ar putea fi o schimbare majora pentru linia de produse a companiei Apple

In cadrul conferintei pentru prezentarea rezultatelor financiare pe Q3 2011 ce a avut loc aseara, CFO-ul Apple Peter Oppenheimer a anuntat ca in toamna acestui an va avea loc o tranzitie foarte importanta pentru unul sau mai multe produse ale Apple. Luand in calcul impactul pe care il va avea acesta tranzitie, membrii conducerii companiei Apple estimeaza ca in Q4 2011(care se va termina in septembrie) Apple va avea incasari cu 12% mai mici decat cele prezentate aseara. Aceasta diferenta ar putea avea drept principal efect scaderea vanzarilor de terminale iPhone inaintea lansarii din toamna.

Produsul despre care vorbeste Peter Oppenheimer nu poate fi altul decat iPhone 5 pe care foarte multi dintre fanii Apple, si nu numai, il asteapta inca din luna iunie. Eu unul am ramas foarte surprins sa vad ca Apple a inregistrat o crestere in vanzarile de terminale iPhone in aceasta perioada avand in vedere ca se astepta lansarea iPhone 5 la WWDC 2011 insa in final aceasta va avea loc in septembrie. In concluzie avem o confirmare partiala a faptului ca iPhone 5 va fi lansat in septembrie si probabil pana atunci vom afla mai multe informatii despre noul produs.

 • Blitzkrieg

  Abia astept sa vad cum moare toti hateri Apple-ului 😀

 • B06DAN

  pe cat septembrie ca fi keynote-ul?

 • Probabil in perioada 1 – 7. Anul trecut a fost chiar pe 1, anul asta ar putea fi pe 5 sau 7.

 • Invata sa vorbesti Romaneste si dupa doreste-ti moartea altuia 🙂
  Nu cred ca uraste nimeni Apple , doar ca in anumite momente exagereaza. Cum ar fi procesele cu brevetele de inventie , cum ar fi prezentarea produselor sau politica lor de lideri de piata si incercarea de a opri comercializarea unor device-uri. Se pare ca Apple nu prea suporta concurenta pe piata.

  PS : am iPhone 4 ca sa nu zici ca sunt vreun detinator de Samsung , HTC sau mai stiu eu ce.

 • CalinC

  in afara de iphone 5 mai sint iphone 4 de 8Gb si fratele mai mic 3GS-ul care urmeaza sa apara,dar asa cum spui toata lumea asteapta seria 5 el fiind capul de afis..:)))

 • @Shadow: Cand investesti miliarde de dolari in ceva si vezi ca niste asiatici cu ochii mici iti fura munca fara nici o rusine iti vei schimba parerea despre protejarea brevetelor de inventie. Am mai spus-o, in Romania merge orice pentru ca autoritatile statului permit asta dar daca s-ar impune legea si la noi lucrurile ar sta altfel.

 • mikeru

  iar muta antena? :))
  si`acolo n`o sa apara antenna-gate?

 • Volt

  Dupa parerea apple si lg cookie seamana cu iphone doar ca nu reprezinta un competitor de asta nu au dat in judecata lg inca,apple nu a inventat forma dreptunghiulara/touchscreenul(chiar si multitouch exista deja doar ca nu era implementat inca in telefoane/din cate stiu eu brevetele de asta se leaga),singurul lucru bun pe care l-a facut apple e ca a dat un sut in fata smartphonurilor care cam stagnau+a dat nastere indirect sistemelor minunate android os/wp7,nu spun minunate cu ironie,android+sense are totul at a glance,e cel mai bun launcher posibil(sense 2.1/3.0),once you go sense nu ai vrea sa go back,despre wp7 ce pot zice,e incredibil pentru cei ce folosesc retelele de socializare ai absolut toate informatiile posibile/e incredibil de smooth,mai smooth decat i4.
  P.s. Nu sunt apple hater,chiar am cateva devices de la ei,doar ca nu sunt orb sa nu recunosc superioritatea in anumite aspecte ale altor sisteme de operare

 • CalinC

  Volt:+1,pt sense

 • mariusr22

  De-abia astept iPhone 5. Sper sa fie 5 si nu 4s.