Prima Pagina Apple Update-urile OTA si vestea buna pentru cei care au nevoie de unlock

Update-urile OTA si vestea buna pentru cei care au nevoie de unlock

     Dupa anuntul Apple de la WWDC in care ni s-a spus ca iOS-ul va permite utilizatorilor sa faca update-uri OTA pentru propriile terminale au aparut diverse teorii care dadeau drept sigura o metoda de a forta utilizatorii sa faca update la ultima versiune a iOS. Atunci MuscleNerd spunea ca prin jailbreak se va gasi o metoda de a bloca o asemenea obligatie impusa de catre Apple insa se pare ca Apple este cea care a preluat initiativa si a blocat posibilitatea de a face update OTA pentru cei care au jailbreak. Nici un posesor de iDevice cu jailbreak pe iOS 5 beta 3 nu a putut face aseara update la iOS 5 beta 4 pentru ca Apple a introdus o metoda de verificare care blocheaza update-ul dar numai dupa ce este descarcat.

      Pentru cei care au unlock vestea este foarte buna deoarece ei nu vor fi obligati de catre Apple sa faca update si nici nu vor putea face accidental update pentru ca iOS-ul nu va permite acest lucru. Dev Team va gasi sigur o metoda de a scoate aceasta limitare a companiei Apple insa pana una alta toti posesorii de terminale iPhone care au unlock pot sta linistiti deoarece update-urile OTA nu ii vor afecta dar numai daca Apple mentine aceasta limitare si in versiunea finala a iOS 5.

 • jonny

  Are cineva iOS 5 peaici?

 • coder

  eu

 • jonny

  Si cum ai reușit sa îl activezi ? Ai plătit ca developer?

 • Iulian

  Si unde este vestea buna pentru ceicare au nevoie de unlock ? iPhone 3GS ios 4.2.1 bb 5.15.04

 • Pentru cei aflati in situatia respectiva nu exista vesti bune.

 • REDman

  zaone, ai pus beta 4? daca da, este imbunatatita performanta in browser comparativ cu beta 3? ca asta e cam singura chestie care ma deranjeaza acum…

 • Iulian

  :((( dar poate poate or sa scoata ceva